RS1690_OSL_082214399_W-Article_1140x600 (2).jpg

Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini

Aloita uusi ihonhoitorutiini ja hoida ihosi tarpeita sisältä ulospäin! Oslo Skin Lab -tuoteperhe huolehtii ihostasi kokonaisvaltaisesti.

Oslo Skin Lab -tuotteet on suunniteltu tukemaan toisiaan, joten voit käyttää niitä helposti yhdessä tai erikseen. Luo oma ihonhoitorutiinisi, tai poimi tästä talteen vinkkimme kuinka sisällyttää tuotteet päivittäiseen rutiiniin!

AAMU:

imagepky6k.png

🕖️ Aloita aamu mielialaa kohottavalla musiikilla, ⁠herkullisella puurolla ja jos sinulla on aikaa, energisoivalla kasvohieronnalla. The Beauty Pearls™ -kauneushelmet ovat täynnä iholle tärkeitä vitamiineja ja ravintoaineita, jotka varmistavat, että ihosi saa kaiken tarvitsemansa päivään.⁠

 

PÄIVÄ:

RS82_Solution_12878_W-Article_1140x600.jpg

🕛️ Nauti lounaaksi ihoa silottava smoothie! ⁠

Smoothiet ovat loistava tapa piristää kiireistä päivää. Sekoita esimerkiksi avokadoa, pinaattia, jogurttia/maitoa, kauraa & lisää joukkoon päivittäinen annos The Solution™  -kollageenia, niin sinulla on ravinnerikas lounas, johon on lisätty ihoa silottava vaikutus. Ota myös hetki rauhoittaviin hengitysharjoituksiin, niin olet täysin latautunut jatkaaksesi päivääsi.⁠

 

ILTA:

blobid1.jpg

🕢️ Glow O’clock: Päätä päivä lempeällä ⁠gua sha-hieronnalla, rentouttavalla iltateellä ja iltajoogahetkellä ladataksesi akkuja. The Glow™ -kapselit kosteuttavat hyaluronihapon ansiosta ihoasi tehokkaasti sisältäpäin ja valmistelevat ihoa seuraavaan päivään.