RS2081_OsloSkinlab_0223_1241.tif_W-Article_1140x600.jpg

Kikhernepannukakut

Pienet ja helpot pannukakut sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan. Täytä nämä suolaiset pannukakut suosikkitäytteelläsi ja nauti!

Ainekset (6 pannukakkua):

  • 3 dl kikhernejauhoja*
  • 3-3,5 dl vettä
  • Ripaus suolaa

*Saatavilla useimmista hyvin varustetuista ruokakaupoista

Sekoita jauhot, suola ja vesi vispilällä, kunnes taikina on täysin tasainen. Anna seistä muutama tunti ennen pannukakkujen valmistamista. Taikina säilyy jääkaapissa viikon. 

Paista pannukakut pienessä määrässä voita, ja viimeistele lisäämällä täytteet! Meidän hyödynsimme näitä:

  • Pestoa, avokadoa ja paahdettuja kikherneitä paprikamausteella
  • Tuorejuustoa, savustettua lohta ja rucolaa
  • Tuorejuustoa ja viikunahilloa + viikunoita

Nauti hyvässä seurassa tai itseksesi - ja muista nauttia samalla lasillinen lempijuomaasi The Solution -kollageenin kera!