RS1498_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0085-edit_W-Article_1140x600.jpg

Kevään kynnyksellä - iloa auringosta ja kollageenista!

Aika kaivaa esiin kevyemmät vaatteet ja nauttia auringon lämmöstä, sillä kevät on täällä! Mikä parempi tapa aloittaa kevät, kuin ottamalla ilo irti ulkoilmasta ja lämpimästä auringonpaisteesta, mocktailin ja kollageenin kera!

Vihdoinkin kevät! 

Nosta kätesi, jos olet innoissasi pitenevistä päivistä! Lämpömittari näyttää nyt enemmän punaista kuin sinistä ja ei ole kauaa, kunnes pääsemme pukeutumaan kevyempiin kesävaatteisiin. Pilvettöminä päivinä pystyy todellakin tuntemaan lämpenevän auringon vaikutuksen – ja on kieltämättä hieman imartelevaa, kun kasvoille muodostuu kevyt rusketus.  

Oslo Skin Labilla meillä on viha-rakkaussuhde auringon kanssa. Me rakastamme kaikkea yllä mainittua ja viettäisimme mielellämme tuntikausia auringossa nauttien auringonsäteiden tehoista talviväsyneeseen kehoon.  Samaan aikaan tiedämme kuitenkin, että aurinko on yksi ihon suurimmista vihollisista, koska se hajottaa kollageenimme – höh ... 

Joka tapauksessa – filosofiamme on, että haluamme tehdä kaiken terveellisen ja hyvän, ellei se haittaa sitä, mikä tuo elämään ylimääräistä iloa. Joten istumme auringossa hyvin suojattuina aurinkorasvalla, käytämme aurinkolaseja suojataksemme silmien alueen ohutta ja herkkää ihoa, ja käytämme aurinkohattua ylimääräistä suojaa varten, jos istumme auringossa pitkään. Lisäksi otamme päivittäisen annoksemme kollageenia – ehkä jopa rohkenemme sekoittamaan sen herkulliseen mocktailiimme  juhlistaessamme sitä, että kesä on jo nurkan takana. Hyvää kevään ensimmäistä kuukautta! 

Terveisin Oslo Skin Labin tiimi  

 

Kollageeni vaikuttaa koko kehon iholla!   

Tiedät tämän varmasti jo, koska olemme sanoneet sen monta kertaa, mutta hyvää asiaa ei voi toistaa tarpeeksi. Nyt kun kesä lähestyy ja pystymme pian kulkemaan shortseissa ja topeissa, on myös hyvä muistaa, että päivittäinen kollageeniannos parantaa ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta – kaikkialla kehossa. 

Katso vaikka ennen-jälkeen tuloksia näissä kuvissa, jotka olemme saaneet tyytyväisiltä asiakkailtamme!  

Oslo Skin Lab | Kollageenilisä | Ennen ja jälkeen  

Miksi ihoon muodostuu juonteita? 

Ihon kimmoisuuden heikkeneminen ja juonteiden ilmaantuminen vaikuttaa lähes kaikkiin, joihinkin enemmän kuin toisiin. Tiedämme, että ikääntyminen ja perintötekijät vaikuttavat asiaan, ja että elämäntavat voivat nopeuttaa näitä prosesseja. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että kehomme kollageenin taso vaikuttaa merkittävästi ihon kimmoisuuteen sekä kiinteyteen. Kollageeni on ihon rakenteen perusosa, joka auttaa tasoittamaan juonteita sekä ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta.