OSL_Renate2_Celebrate_you_this_february_Hvit_1140x600_0122.jpg

Keskity itseesi - 3 vinkkiä

Juhlitpa ystävänpäivää sitten ystäviesi tai mielitiettysi kanssa, on tärkeää muistaa raivata kalenterista tilaa myös itsellesi!

On helpompi muistaa varata aikaa ystävyyssuhteelle tai läheisille, mutta monesti oma-aika unohtuu kokonaan. Helmikuu on yksi kylmimmistä talvikuukausista, mutta onneksi myös lyhin (ja viimeinen!), joten tässä muutama SINUUN itseesi keskittyvä aktiviteetti, joilla voit täyttää kalenterin.

  1. Hemmottele itseäsi. Muistamme usein läheisiämme erilaisilla lahjoilla, mutta miksemme hemmottelisi välillä myös itseämme? Nauti luvan kanssa pitkästä vaahtokylvystä, piristävästä metsälenkistä yksiksesi, haaveilemastasi laukusta tai varaa jopa yö hotellista vain itsellesi!

  2. Varaa aikaa asioille, mitä todella haluat tehdä. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sitä se ei ole! Arjen kiireissä tulee yleensä priorisoitua asiat, mitkä pitää tehdä ja samalla asioille, joita todella haluat tehdä, ei jääkään enää aikaa. Sen takia muista varata aikaa itsellesi tärkeille asioille, kuten liikuntaharrastuksillesi, kirjan lukemiselle tai aamuiselle avontouinnille.

  3. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tekevät sinut iloisiksi. Jotkut ihmiset saavat huonoimmat puolesi esiin, toisten seurassa suorastaan loistat! Kun mahdollista, minimoi aikasi ensin mainittujen ihmisten seurassa ja vaali aikaa niiden kanssa, ketkä näkevät kaikki upeat ominaisuutesi. Tämä tekee ihmeitä itsetunnon ja elämänlaadun kannalta.

Lue lisää The Solution -kollageenivalmisteesta ja katso hinnat.