OSL_CAULIFLOWER_W-Article_1140x600_FI.jpg

Kaunistava kukkakaalikeitto

Tiesitkö, että kukkakaali on kaunistava superruoka? Kukkakaali sisältää monia erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat terveyttäsi sekä sisältä että ulkoa. Jos haluat hyödyntää tätä moneen taipuvaa kasvista, kokeile nopeaa ja yksinkertaista kukkakaalikeittoreseptiä, joka pitää sinut lämpimänä ja hehkeänä siirtyessämme kylmiin iltoihin.

Kaunistava kukkakaalikeitto

Ainekset:

  • 1 kukkakaalin kukinnot
  • 1/3 sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-2,5 dl kookosmaitoa (lisää enemmän tai vähemmän halutun sakeuden mukaan)
  • 2,5 dl kasvislientä
  • 1 rkl umami-jauhetta tai misotahnaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 4 annospussia The Solution -kollageenia
  • kourallinen krutonkeja (valinnainen)
  • ruohosipulia koristeluun (valinnainen)

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen ja paahda kukkakaalin kukkia oliiviöljyssä ja suolassa noin 15 minuuttia. Säästä halutessasi muutamia kukintoja keiton koristeluun lopuksi. Voit antaa kukintojen paahtua oman makusi mukaan, mutta jos haluat keittoon kauniin vaalean värin, ota kukkakaalit uunista viimeistään 15 minuutin kohdalla.

2. Paista sillä välin pilkotut sipulit ja valkosipuli liedellä keskilämmöllä voissa tai oliiviöljyssä.

3. Kiehauta 2,5 dl vettä ja lisää sekaan kasvisliemikuutio

4. Kun kukkakaali, sipuli ja liemi ovat valmiita, anna niiden jäähtyä hieman ennen kuin laitat ne tehosekoittimeen kookosmaidon kanssa. Lisää maitoa, kunnes keitto on sakeaa. Sekoita tasaiseksi.

5. Lisää kollageenijauhe ja umamijauhe (tai misotahna) ja sekoita uudelleen.

6. Laita keitto takaisin liedelle lämmittääksesi sen. Paista sivuun laittamasi kukkakaalin kukinnot liedellä voissa, jos haluat käyttää niitä koristeena.

7. Koristele ruohosipulilla, muutamalla kukkakaalin kukinnolla, tilkalla oliiviöljyä ja krutongeilla.

Beautiful skin starts from within