RS446_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_2187_W-Article_1140x600.jpg

Katsaus kuluneeseen vuoteen

On aika muistella tapahtumarikasta vuotta ja kääntää katseet tulevaan - lue Oslo Skin Labin perustajan, Cecilie Nordstrømin, ajatuksia vuoden vaihteesta!

Tervetuloa 2023

Henkilökohtaisesti pidän uuden vuoden aloittamisesta. Vaikka käytännössä kuljemme vain päivästä toiseen, siinä on jokin erityinen tunnelma - kuin meillä olisi ikkuna, josta voi aloittaa alusta - jättää menneen taakseen ja keskittyä edessä oleviin mahdollisuuksiin, jotka vain odottavat tarttumista! Siksi toivotan lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2023 – lupaan henkilökohtaisesti tarttua kaikkiin tämän vuoden tuomiin mahdollisuuksiin.

Vuoden vaihtuminen tarkoittaa usein sitä, että otat vähän aikaa pohtia taakse jäänyttä vuotta. Suurin osa meistä on luultavasti kokenut ylä- ja alamäkiä viimeisen 12 kuukauden aikana, mutta yritän aina nähdä haasteet sellaisina, joista voit oppia – sekä ammatillisesti että henkilökohtaisella tasolla (mikä on joskus helpommin sanottu kuin tehty). Mielestäni tärkeintä on kuitenkin ottaa aikaa ja todella pohtia kaikkea hyvää – niitä tilaisuuksia, saavutuksia tai tilanteita, jotka ovat antaneet sinulle energiaa ja onnea. Näin iloiset hetket voivat kestää hieman pidempään.

Mikä oli erityistä Oslo Skin Labille vuonna 2022?

Uusien maiden valloitus

Kuluneen vuoden aikana tapahtui paljon! Ensinnäkin lanseerasimme Oslo Skin Labin kahdessa uudessa maassa. Avasimme Italiassa helmikuussa ja Ranskassa aivan vuoden lopussa. On upeaa nähdä, että ihmiset näissä maissa alkavat omaksua sisältäpäin lähtevän ihonhoitotrendin.

USA:n lanseerauksen yhteydessä allekirjoitimme myös sopimuksen ensimmäisen globaalin bärndilähettiläämme, Anine Bingin, kanssa! Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä Aninen kanssa, koska uskomme hänen edustavan kaikkea sitä, mitä Oslo Skin Lab edustaa: hän on tyylikäs, innovatiivinen ja tietysti näyttää upealta! Lisäksi hän kiittää Oslo Skin Labia säteilevästä ihostaan. Itse asiassa hän otti meihin ensimmäisen kerran yhteyttä seuraavalla sähköpostilla vuonna 2021:

"Halusin vain kirjoittaa, että olen nyt testannut Oslo Skin Labia melkein 3 kuukautta ja rakastan sitä. WOW, ihoni näyttää upealta, ja rakastan pakkausta. Se on 100% paras kollageenijauhe, jota olen koskaan kokeillut. Käyttö on erittäin helppoa yksittäispakkausten ja neutraalin makunsa ansiosta, sekoitan sen kahviini joka aamu. Saan NIIN paljon kehuja ihostani ja uskon, että Oslo Skin Labilla voisi olla jotain tekemistä asian kanssa. "

Tämä oli hetki, jota muistelemme lämmöllä myös tulevina vuosina!

Saavutetut palkinnot

Meidät oli asetettu ehdolle yhteensä viiteen palkintoon kauneuskategoriassa, ja nousimme niistä kahdessa kärkeen:

  • Vogue Beauty Awards, Puola 2022 - ehdolla Trends in Beauty - Supplements -kategoriassa
  • Magasinet LIV "Pro Age" -suosikit, Tanska 2022 - Voittaja kollageenilisäkategoriassa
  • Harper's BAZAAR Beauty Awards, Tsekin tasavalta 2022 - ehdolla kategoriassa Vuoden paras ravintolisä
  • Costume Beauty -suosikit, Norja 2022 – ehdolla kategoriassa "Sisäinen kauneus"
  • Costume Beauty Favorites, Tanska. 2022 – Voittaja kategoriassa "Sisäinen kauneus".

Tuotelanseeraukset

Oslo Skin Lab -tuoteperhe kasvoi myös kahdella uudella perheenjäsenellä! Tänä syksynä julkaisimme The Glow™ ja The Beauty Pearls™ -tuotteet. Edellinen on ravintolisä, joka sisältää hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka auttavat lisäämään ihon kosteutta ja siten oikeanlaista hehkua. Jälkimmäinen sisältää paljon hyviä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka antavat iholle hyödyllistä ravintoa – se sisältää myös vihreiden kahvipapujen uutetta, joka myös auttaa vähentämään ihon kuivuutta. Standardimme mukaisesti molempien tuotteiden vaikutusta tukevat vankat tutkimukset, aivan kuten The Solution™  -kollageenijauheenkin kohdalla.

Oslo Skin Lab 5 vuotta

Juhlistimme myös 5-vuotista taivaltamme muun muassa luomalla eksklusiivisen arpajaisen kaikille jäsenillemme. Onnekkaat voittajat ovat saaneet lahjakortteja verkkokauppoihin, ja nyt joulukuussa arvoimme pääpalkinnon, jossa voittaja sai matkan kahdelle Lofooteille pohjois-Norjaan. Paljon onnea voittajille - mikä upea alku vuodelle 2023!

Lopuksi lämmin kiitos kun olet Oslo Skin Labin jäsen – toivomme, että pysyt kanssamme myös vuonna 2023. Suunnitteilla on paljon kaikenlaista uutta jännittävää, jotka toivomme pääsevämme lanseeramaan tulevan vuoden aikana. Saat tiedon ensimmäisenä, joten pysy kuulolla! 

Terveisin:  Cecilie & Oslo Skin Lab -tiimi

 

RS460_OSL_Love_from_OSL.png