Oslo Skin Lab_kvinna_40.jpg

Asiakastarina: Charlotte (42)

Charlotte (42) aloitti The Solutionin käytön ystävän suosituksesta ja huomasi upeat tulokset kolmen kuukauden käytön jälkeen!

Mikä sai sinut aloittamaan Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenin käytön? 

Olin ennen kuullut kollageenilisistä mutta en sen enempää ollut perehtynyt niihin. Olin kuitenkin kiinnostunut, ja kun ystäväni esitteli minulle Oslo Skin Labin, innostuin heti kokeilemaan sitä. Sain vinkkiä ottaa kuvia ihostani ennen tuotteen käytön aloittamista, jotta vaikutuksia olisi helpompi arvioida.


Mitä tuloksia olet kokenut aloitettuasi tuotteen käytön?

Koen, että ihoni tuntuu kimmoisammalta ja näytän virkeämmältä. Tämä myös näkyy todella selvästi ennen ja jälkeen -kuvissa. Lisäksi koen, että ihoni on saanut enemmän hehkua. 

Kuinka pitkän ajan jälkeen aloit näkemään tuloksia?

Aloin huomaamaan parempaa kimmoisuutta ja hehkua ihollani noin 2 kuukauden käytön jälkeen. 


Miten The Solutionista tuli osa päivittäistä rutiiniasi?

Otan kollageenijauheen aamukahvini kanssa. Se on rutiini, josta en koskaan poikkea, joten tuotteen muistaminen on ollut helppoa. 

Miten suhtaudut ikääntymiseen? 

Olen aina ollut tarkka ihonhoidosta ja siitä, mitä tuotteita käytän ihollani. Kiinnitän huomiota siihen, miltä tuotteet mielestäni tuntuvat iholla ja myös siihen, kuinka ne pitkällä aikavälillä voivat mahdollisesti vaikuttaa ihooni. Haluan ikääntyä luonnollisesti ottamatta injektioita tai tekemättä mitään toimenpiteitä iholleni.

Mocktail-resepti: Coffee Colada

Olit sitten rentoutumassa aurinkoisessa puutarhassa tai nauttimassa hyvästä seurasta kotoisassa kahvilassa, on Coffee Colada pääsylippusi keväiseen hurmioon. Joten, kerää ystäväsi, nostakaa maljat ja kippistelkää ystävyyden ilolle sekä tulevien ikimuistoisten hetkien lupaukseksi!