Karoliina_header_1140x600.jpg

Karoliinan ihon ikä nuoreni useamman vuoden. Tätä se tarkoittaa!

Karoliina Pentikäinen on käyttänyt The Solution -kollageenia jo useamman vuoden ja kertonut kokemuksistaan tuotteen parissa tuhansille seuraajilleen Instagramissa. Häneltä on useasti kysytty, toimiiko tuote oikeasti?

”Ihossani on 36% vähemmän ryppyjä ja juonteita, kun tämän vuoden tammikuussa. Sen kirjoittaminenkin tuntuu uskomattomalle. Mutta totta se on, ihan todistetusti!” kertoo Karoliina, käytyään puolueettomassa Visia-ihoanalyysissa.
Karoliina huomasi The Solution –kollageenin vaikutukset ensimmäisen kerran jo vuonna 2021. Tuolloinkin Karoliina halusi varmistaa havaitsemiensa muutosten olevan todellisia ja kävi ammattilaisen tekemässä VISIA-ihoanalyysissa ennen tuotteen käyttöä ja kahdeksan viikon käytön jälkeen.

Ruuhkavuosia elävälle ja liian vähillä yöunilla sinnittelevälle Karoliiinalle, ihon selkeä silottuminen ja kiinteytyminen, joka näkyi myös analyysin havainnekuvissa, oli mieluisa muutos.
Monille kollageenilisä ihonhoidossa on kuitenkin vieras käsite ja siihen suhtaudutaan skeptisesti. Tämän Karoliina huomasi myös seuraajiensa keskuudessa. Hän ajatteli, että jos VISIA-analyysi näyttäisi toisen kerran parantuneita tuloksia, ei kyse voisi ainakaan olla sattumasta. Mutta jotta uusi mittaus voitaisiin tehdä, oli Karoliinan pidettävä taukoa tuotteesta ja aloitettava sen käyttö sitten uudestaan.

Karoliian jätti siis kollgeenilisän pois ihonhoitorutiinistaan kuukaudeksi ja varasi ajan VISIA-analyysiin uutta lähtötilannetta kartoittamaan.

-Puhdistan kasvot päivittäin, mutta muuten hoidan ihoani vähän satunnaisesti: välillä jaksan laittaa aamuin illoin seerumit ja voiteet, toisinaan länttään perusvoiteen pesun jälkeen kasvoille. Käyn kosmetologilla noin joka toinen kuukausi”.

Jo ennen uuteen VISIA-analyysiin menemistä Karoliina kuitenkin huomasi kasvoillaan muutoksia: kasvojen iho näytti veltommalta. Tämän hän huomasi erityisesti leukaperien ja poskien alueella.

-Kävin Visia-ihoanalyysissä tammikuussa, kun olin pitänyt noin kuukauden taukoa Oslo Skin Labin The Solution -kollageenin käytöstä. Testautin ihoni uudelleen nyt, kun olen käyttänyt The Solutionia yli puolen vuoden ajan. Yksi annospussi kollageenia joka päivä näyttää tekevän ihmeitä! Huolimatta kesän ja auringon mukanaan tuomista haasteista iholle, tulokset puhuivat jälleen kerran puolestaan!

Karoliinan silmänalusjuonteet tauon jälkeen
Karoliinan silmänalusjuonteet taon jälkeen

Kosmetologien tarjoama VISIA-ihoanalyysi määrittää ihon iän monien eri parametrien perusteella, kuten ryppyihin, pigmenttimuutoksiin, ihon pintarakenteeseen ja aurinkovaurioihin perustuen. Se vertaa näitä tuloksia ihosi keskimääräisiin arvoihin saman ikäisillä ihmisillä ja antaa arvion siitä, kuinka hyvin tai huonosti iho ikääntyy suhteessa ikääsi. The Soution –kollageeni vaikuttaa tutkitusti nimenomaan ihon pintarakenteeseen, kimmoisuuteen ja ryppyihin.

Jos "skin age / ihon ikä" on nuorempi kuin todellinen ikäsi, se voi tarkoittaa, että ihosi on hyvässä kunnossa ja hoidettu oikein. Toisaalta, jos "skin age" on vanhempi kuin todellinen ikäsi, se voi viitata siihen, että iho on kokenut enemmän ikääntymisen merkkejä kuin olisi odotettavissa.
Karoliina oli ensimmäisen ihoanalyysin aikaan 37-vuotias, mutta analyysin mukaan hänen ihonsa ikä oli 40-vuotta.

Karoliina_P_after.jpg
Karoliinan silmänalusjuonteet kuusi kuukautta The Solutionin uudelleenaloittamisen jälkeen.

Analyysin jälkeen Karoliina palautti The Solution –kollageenin päivittäiseen rutiiniinsa. Kuutisen kuukautta myöhemmin Karoliina meni uudelleen ihoanalyysiin. Testin tulokset yllättivät jopa Karoliinan: puolessa vuodessa ihon ikä oli 5 vuotta nuorempi ja kasvot olivat 36% sileämmät.

-Vaikka elämän jäljet kuuluvat asiaan, haluan pitää huolta mun ihosta parhaalla mahdollisella tavalla. En itke itseäni uneen, jos näen uuden rypyn, mutta koska voin helposti myös vaikuttaa uusien juonteiden syntyyn ja jopa jo aikaisemmin tulleiden syvyyteen, teen sen ilomielin, kertoo Karoliina.

-Jotkut myös pitävät kollageenilisän käyttämistä epäfeministisenä: ”he ajattelevat, ettei nainen saisi mainostaa tuotetta, jonka tarkoitus on vähentää ikääntymisen merkkejä. Itse ajattelen, että juuri se on vapautta olla omanlaisensa nainen, että voi tehdä valintoja oman itsensä, hyvinvointinsa ja ulkonäkönsä suhteen. Minulle ihosta huolehtiminen tuo iloa, mutta en tietenkään vaadi sitä keneltäkään muulta.

Asiakaskokemuksia – Toimiiko kollageenijauhe ihonhoidossa?

Pyysimme eri-ikäisiä asiakkaitamme kertomaan omin sanoin, millaisia kokemuksia heillä on The Solution™ -kollageenin käytöstä. Mitä hyötyä kollageenista on iholle?