900x600-1.jpg

Jutta Hirsimäki pitää kiinni rutiineista

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja tyylistä kirjoittava Jutta Hirsimäki pohdiskelee blogissaan aikuistumista. Kolmekymppinen bloggaaja on pikkuhiljaa havainnut ikääntymisen alkavan näkyä myös ihossaan.

Kesällä 32 vuotta täyttäneelle Jutta Hirsimäelle haastavinta aikuisuudessa on ollut se, ettei huonoilla yöunilla jaksa enää samalla tavalla kuin aikaisemmin. Huonosti nukuttu yö ja väsymys jättävät jälkensä myös ihoon, ja Jutta toteaa otsankin ihon kuivuvan enemmän kuin ennen. Viime vuosina Jutta on alkanut panostaa ihonsa hyvinvointiin, ja useat rutiineihin lisätyt seikat ovat vaikuttaneet ihon kuntoon positiivisesti.

Jutta juo paljon vettä, liikkuu ja syö terveellistä ravintoa. Kasvojensa ja dekolteen ihoa hän hoitaa pääasiassa luonnonkosmetiikalla. Hän on myös käyttänyt sisäisesti nautittavaa Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauhetta säännöllisesti kahdeksan viikon ajan. Jutta kertoo suosineensa kollageenivalmistetta jo 2018 keväästä alkaen kuuriluontoisesti, ja huomaavansa aina käyttöjakson aikana ihonsa olevan kimmoisampi ja kuulaampi.

– Kun ihoaan hoitaa hyvin, huomaa erotkin herkästi, kirjoittaa Jutta, joka itse havaitsee ihossaan eroavaisuudet jo karkkipussin syömisen tai runsaamman maitotuotteiden käytön jälkeen.

– Käytän Oslo Skin Labin kollageenijauhetta lähinnä ennaltaehkäisevässä mielessä, kertoo Jutta. 

Jutan kokemukset Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käytöstä ovat olleet pelkästään positiivisia. Jutta on havainnut myös ihohuokosten pienentymistä erityisesti nenän alueella. Niin ikään otsalle jo ilmestyneet kevyet juonteetkin tuntuvat tasoittuneen.

Oslo Skin Labin kollageenivalmiste on tyypin 1 hydrolysoitua kollageenia. Jauhe on annospusseissa, joista se on helppo kaataa aamuisin vaikkapa vesilasillisen tai smoothien joukkoon. Valmiste sopii myös kahviin, koska se on neutraalin makuista ja liukenee yhtä hyvin kuumaan kuin kylmäänkin nesteeseen.

Jutta itse nauttii kollageenivalmisteensa veden seassa, ja siitä onkin tullut hänelle tyypillinen aamurutiini. – Juon muutenkin aamuisin aina paljon vettä. Näin kollageenikin hujahtaa alas luonnollisesti ja pääsee vaikuttamaan päivän aikana, kirjoittaa Jutta, ja lisää annospussien olevan käteviä myös matkalla.

– Tätä joka-aamuista rutiinia jatkan varmasti myös yhteistyön jälkeen! Jutta Hirsimäki toivoo ihonsa säilyvän kuulaana ja eloisana pitkään. 

– Uskon silti vahvasti, että elämäntavoilla ja kaikella sillä, mitä suusta alas laitamme, on suuri vaikutus siihen, miten ikääntyminen tapahtuu ja millaista vauhtia.

Tutustu Jutta Hirsimäen On My Way -blogiin ja kokemuksiin Oslo Skin Labin The Solution -valmisteen käytöstä näistä linkeistä:

https://www.lily.fi/blogit/on-my-way/milta-ihoni-nayttaa-32-vuotiaana/

https://www.lily.fi/blogit/on-my-way/miksi-suosin-kollageenilisaa/