acb1fb9d-4eea-4b2e-9caf-ed14a38ea176.jpg

Juhlavuoden arvonta

Katso juhlavuoden arvonnan säännöt & palkinnot

Oslo Skin Lab juhlii 5-vuotista menestystään yhdessä kanssasi kätkemällä arvontakupongin jokaiseen The Solution -pakkaukseen, joka lähetetään jäsenille juhlavuoden 2022 loppupuolella. Kaikki jäsenet osallistuvat siis automaattisesti arvontaan. Arpajaissäännöt koskevat kaikkia jäseniä, ja ne ovat luettavissa alla.

Kuukausittainen arvonta

Jokaisella tilauksella sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa 1000 euron lahjakortti kansainvälisestä MATCHESFASHION-verkkokaupasta, joka myy vaatteita ja asusteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten YSL, Balenciaga, Prada, Gucci ja paljon muuta. Lisäksi luvassa on muita pieniä palkintoyllätyksiä sekä jännittävä pääpalkinto joulukuussa. Palkinnot arvotaan kuukauden viimeisenä keskiviikkona heinäkuusta joulukuuhun 2022.

OSL lottery_brands.jpg

Koe upeat Lofootit 

Joulukuussa arvomme pääpalkinnon, joka antaa yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden vierailla ystävänsä kanssa yhdessä maailman kauneimmista paikoista - nimittäin Lofooteilla Pohjois-Norjassa. Palkinto arvotaan keskiviikkona 28.12.2022 (arvo noin 7000€).

OSL_Holmen_collage_1140x600_0622.jpg

Holmen / Lofoten 68N

Pääpalkinnon onnekas voittaja voi viedä kumppanin tai ystävän lomalle Norjan syrjäiseen paikkaan Holmen Lofoten -hotelliin.

Palkinto tarjoaa kolme yötä aivan erityisessä paikassa Lofoottien valtamerten välissä - 68 astetta pohjoiseen. Pääsette nauttimaan jännittävistä aktiviteeteista, kuten vaelluksesta mahtavissa vuoristossa, sekä kulinaarisista nautinnoista - illallisista hyvien juomien kera. Oleskelusi aikana pääset luomaan omia elämyksiäsi, liikuitpa sitten ulkona raikkaassa meri-ilmastossa tai hyvän kirjan parissa viihtyen takan loimutessa vieressä. Holmen Lofoot on kaunis paikka, jossa on todella tilaa rentoutua.

Näin he kertovat itse: "Annamme sinulle tunteen, että olet kotona maailman laidalla".

Lofooteilla saat kulinaristisia elämyksiä luonnonkauniissa ympäristössä, josta voit nauttia sekä kävellen että vesillä. Huoneesi ja mökkisi merinäköalalla ovat vaivatonta ja kodikasta skandinaavista tyyliä - ja antavat sinulle aidon ja täydellisen pohjoismaisen kokemuksen.

 

Arvonnan ehdot:

 • Kaikki yli 18-vuotiaat aktiiviset ja maksavat asiakkaat osallistuvat arvontaan. Asiakkaita, jotka ovat keskeyttäneet tilauksensa määritetyksi ajaksi, ei pidetä aktiivisina.
 • Kilpailuun eivät voi osallistua NutraQ AS:ään kuuluvien yritysten työntekijät tai työntekijän perhe.
 • Voittajat arvotaan satunnaisesti kaikkien aktiivisten asiakkaiden kesken Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Alankomaissa, Slovakiassa, Tsekin tasavallassa ja Italiassa.
 • Ajanjaksolla 1.7.2022-28.12.2022 jokaisessa asiakkaille lähetettävässä The Solution -laatikossa on lippu.
 • Voittajat arvotaan jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona.
 • Voittajien täydelliset nimet julkaistaan ​​Oslo Skin Labin verkkosivuilla. Otamme etukäteen yhteyttä kaikkiin voittajiin henkilökohtaisesti ja pyydämme suostumusta tietojen julkaisemiseen. Jos voittaja ei halua antaa suostumustaan, arvotaan uusi voittaja.
 • Palkinnot jaetaan voittajille sopimuksen mukaan kolmen viikon kuluessa arvonnasta.
 • Voittajalle ilmoitetaan palkinnosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse asiakasrekisterissä olevien tietojen kautta 14 päivän kuluessa arvonnasta.
 • Jos voittaja ei vastaa Oslo Skin Labin tiedusteluihin kahden viikon kuluessa, oikeus palkintoon raukeaa ja Oslo Skin Labilla on oikeus arpoa uusi voittaja.
 • Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Oslo Skin Lab kattaa kaikki toimituskulut.
 • Voiton arvo on voittajalle verovapaa.
 • Palkinnot ovat: Yksi matka Lofooteille (kahden hengen matka). Oslo Skin Lab kattaa lennot ja yöpymiset aterioiden kera Holmen Lofotenilla riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa asut. Kuljetus kotimaan lentokentälle ja takaisin eivät sisälly palkintoon.
 • 6 kpl 1000 euron lahjakorttia Matches Fashion -verkkokauppaan.
 • Lisäksi arvonnassa arvotaan pieniä yllätyspalkintoja.
 • Tietoa siitä, miten NutraQ käsittelee henkilötietoja arvonnan yhteydessä, löydät tietosuojaselosteesta täältä.
 • Ehtoja säätelee Suomen laki, ja kaikki asiakkaan ja Oslo Skin Labin väliset riidat ratkaistaan Suomen tuomioistuimessa.
 • Mahdolliset valitukset voidan lähettää asianomaiselle kuluttajaviranomaiselle Suomessa.