900x600-3.jpg

Jenni Ukkonen: Kollageenivalmisteesta tuli helposti osa aamurutiinia

Jenni Ukkonen totesi kollageenilisän käytön helpoksi tavaksi pitää huolta ihosta.

Jenni Ukkonen on yksi Suomen pitkäaikaisimmista muoti- ja lifestylebloggaajista. Matkavinkkien lisäksi ulkomailla asuva Jenni kirjoittaa tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Vuoden vaihteen tienoilla Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteen testin aloittanut Jenni Ukkonen kertoo kokeilleensa kollageenivalmisteita jo aiemmin. Amerikasta ostettu kollageenijauhe jäi kuitenkin käyttämättä, koska se Jennin mielestä maistui läpi mistä tahansa. Samaa ongelmaa ei Oslo Skin Labin valmisteen kanssa ollut: maultaan neutraalin annospusseihin pakatun jauheen sekoittaa nopeasti mihin tahansa ruokaan tai juomaan.

– Kollageenin otosta tuli näiden jauhepussien myötä helposti osa aamurutiiniani, kertoo Jenni, joka myös vinkkaa yksittäispakattujen pussien olevan helppo kuljettaa myös reissussa mukana.

Pian Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käytön aloittamisen jälkeen on Jenni jo vakuuttunut aikeistaan jatkaa valmisteen parissa myös testin jälkeen – kollageenin otto on niin helppoa!

Ulkoisesta ja sisäisestä kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle Jennille valmiste tuntuu luonnolliselta lisältä arkeen. Säännöllisesti muutamia kuukausia kollageenivalmistetta käytettyään Jenni iloitsee ihonsa hyvästä kunnosta. Normaalisti herkkä ja kuiva iho on tuntunut hehkuvalta, ja iho-ongelmia on ollut vain minimaalisesti.

– On tietysti vaikea arvioida, onko kollageenijauhe ainoa syy ihoni nykyiseen tilanteeseen, pohtii Jenni blogissaan. – Ihon hyvinvointiin on toki voinut auttaa myös juomani veden määrä ja syömäni ravinto, olenhan kuukauden ajan kokeillut myös täysin kasvipohjaista ravintoa.

Kollageeni on kehossamme luonnollisesti esiintyvää proteiinia, joka vaikuttaa muun muassa ihon kimmoisuuteen ja ryppyjen syvyyteen. Kehon kollageenipitoisuus alkaa laskea kolmenkymmenen ikävuoden paikkeilla.

Jenni suosittelee kollageenijauheen nauttimista kaikille kolmenkymmenen vuoden rajapyykkiä lähentyville ikätovereilleen.

– Jos haluat pitää vanhenemisen mukanaan tuomat ulkonäköön liittyvät ikäkriisit loitolla, on nyt sopiva aika aloittaa! Tutustu Jenni Ukkoseen, hänen blogiinsa ja kokemuksiin The Solution -valmisteen käytöstä täältä ja täältä.