OSL_Antonia_1140x600_1_0324_IT.jpg

Ihonhoito sisältä & ulkoa - Haastattelu Antonìa Stefanakin kanssa

Kasvohoitoalan ammattilainen Antonìa Stefanaki tietää, että ihon hoitaminen kasvohieronnoilla sekä päivittäisellä annoksella The Solution Beauty Collagenia on oiva kombinaatio hidastamaan ihon ikääntymistä ja vähentämään ajan merkkejä.

Hei Antonìa, kerro meille itsestäsi ja ammatistasi! 

Tavoitteeni työssäni on herättää aito ja syvä rakkaus itseämme ja olemustamme kohtaan ja auttaa löytämään harmonia sisimpämme ja jatkuvasti muuttuvan ulkonäkömme välillä.  

Hoitoni on holistinen lähestymistapa kasvojen yleiseen hyvinvointiin, ja se toteutetaan ihomme fysiologiaa sekä fysionomiaa kunnioittaen. Hoito auttaa uusimaan soluja sekä poistamaan epäpuhtauksia, edistää kollageenin tuotantoa sekä uudelleenaktivoi imusuoniston.  

Olen vakuuttunut siitä, että meidän on opittava huolehtimaan itsestämme sekä ihostamme parhaalla mahdollisella tavalla arkeen sopivan rutiinin avulla. 

Uskotko “slow aging” filosofiaan? 

Todellakin. Slow aging, kuten nimi itsessään vihjaa, pyrkii hidastamaan ikääntymisen merkkejä luonnollisesti käyttämällä eri tekniikoita, tuotteita ja lisäravinteita mutta myös oikeanlaista ravintoa sekä terveellisiä elämäntapoja. Uskon, että näin saadaan aikaan tuloksia, jotka säilyvät ajan myötä ja saavat kasvot näyttämään nuoremmilta ja yleisesti terveemmiltä. Tavoite ei tietenkään ole lopettaa ikääntymistä, vaan hidastaa sen näkymistä.  

Miksi suosittelet kollageenilisää ihonhoitorutiiniin? 

The Solution -kollageenipeptidejä käyttäville henkilöille tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet todella hyviä tuloksia iholla. Pelkästään kasvojen juonteet eivät vähentyneet, vaan vaikutukset näkyivät monin eri tavoin koko kehossa. Ylläpitääksesi ihon kuntoa on suositeltua nauttia sitä tukevia lisäravinteita sekä harjoittaa kasvohierontoja säännöllisesti, tuoden ne osaksi arkirutiinia. 

Mitkä ovat tekijät, jotka voivat positiivisesti ja negatiivisesti vaikuttaa ikääntymiseen? 

Ilmansaasteet, auringonvalo, tupakointi, epäterveellinen ruokavalio ja stressi ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa ikääntymiseen negatiivisesti.  Vastaavasti päivittäinen kasvojenhoitorutiini, oikeanlaiset ravintolisät, kollageeni ja C-vitamiini, tasapainoinen ruokavalio vähällä sokerilla sekä runsas nesteytys ovat avain terveeseen ihoon. 

Voisitko kertoa meille tarkemmin kollageenista? 

Kollageeni on rakenteellinen proteiini, joka muodostaa tukirangan lukuisille elimille ja kudoksille, kuten iholle. Sen tuotanto laskee asteittain noin 25–30 vuoden iästä alkaen, kiihtyen iän karttuessa. Iho menettää kimmoisuutta, voimaa ja joustavuutta, ihokerroksien paksuus vähenee ja ensimmäiset juonteet ilmestyvät. Kollageenilisä hidastaa ihon ikääntymistä ja lisää sen kimmoisuutta tehden siitä tiiviimmän. 

Kuinka tärkeää on olla ”johdonmukainen” tekemisessään saavuttaakseen ihanneihonsa?  

Todella tärkeää! Johdonmukaisuus on olennaista, jotta pystyy saavuttamaan luonnollisia vaikutuksia. Kasvot eivät eroa muusta kehostamme - samalla tavoin, kun treenaamme kehoa pitääksemme sen terveenä, tulee meidän myös pitää huolta kasvoistamme harjoittamalla itsehierontaa, syömällä terveellisesti, tai ottamalla sopivia lisäravinteita päivittäin.  

Seuraa @antonia.stefanaki Instagramissa saadaksesi enemmän kasvohierontavinkkejä!