RS2440_OSL_Amaretto_sour_Mocktail_W-Article_1140x600.jpg

Herkullinen Amaretto Sour -mocktail

Tämä juoma on herkullinen ja raikas - ja kaiken lisäksi alkoholiton! Kokeile versiotamme herkullisesta Amaretto Sour -mocktailista. Nautitaan kylmänä hyvässä seurassa.

Amaretto Sour -mocktail

  • 5 cl ananasmehua (mieluiten tuorepuristettua), johon sekoitetaan:
  • 1 annospussi The Solution Beauty Collagenia
  • 3 cl sitruunamehua
  • 1 cl sokerisiirappia
  • 1 cl siirappia cocktailkirsikoista
  • 2 cl kananmunanvalkuaista
  • 3 tippaa manteliuutetta

Valmistusohjeet:

Tee dry shakeing*, eli ravista ainekset ensin ilman jäitä cocktailshakerissa vaahdottaaksesi kananmunanvalkuaista, jonka jälkeen ravista voimakkaasti jäiden kanssa.
Siivilöi jäähtyneeseen coupetteen** tai martinilasiin ilman jäitä. Voit halutessasi koristella sitruunankuorella.


*Dry shaking on tekniikka, jossa ainekset sekoitetaan cocktailshakerissa ensin ilman jäitä, ja sitten lisätään jäätä ja ravistellaan uudelleen. Tämä tekniikka on yleensä käytössä, kun cocktailresepti sisältää ainesosia, kuten kananmunanvalkuaista tai muita emulgaattoreita, jotka on vatkattava tai sekoitettava huolellisesti. Tällä tekniikalla saat aikaan paremman vaahdon tai sileämmän emulsion ennen juoman jäähdyttämistä ja laimentamista jäällä. Seuraavaksi lisätään jäätä shakeriin ja ravistellaan uudelleen, jotta juoma jäähtyy ja laimenee haluttuun lämpötilaan ja koostumukseen.

**Coupette on juoma- ja cocktailmaailmassa käytetty lasityyppi. Se on varrellinen lasi, jossa on leveä, matala kulho ja leveä reuna.