RS37_Mip_17_1994_W-Article_1140x600 (1).jpg

Hemmotteluvinkkejä syksyyn

Syksyn pimeys on asettunut yllemme ja päivät lyhenevät entisestään. Nyt on entistä tärkeämpää varata aikaa akkujen lataamiseen ja itsensä hemmotteluun!

Aina silloin tällöin on tärkeää muistaa huolehtia myös itsestä! Itsensä hemmottelu on pieni investointi, jolla on suuri tuotto. Joillekin se saattaa olla meditointia, toisille lenkille menemistä tai kirjan lukemista. 

Olemme koonneet joitain suosikkiaktiviteettejamme syksyn hemmotteluhetkiin - insipiroidu ja löydä näistä suosikkisi:

1) Järjestä koti – sadepäivä on merkki siitä, että nyt on hyvä aika siivota ja hoitaa kotona kaikki mieltä kuorimittaneet työt pois. Nyt on hyvä aika vaikka järjestellä laatikot ja kaapit uusiksi!

RS1276_OSL_Jenni_0322_00334_W-Article_1140x600.jpg

RS1272_OSL_Jenni_0322_00209_W-Article_1140x600.jpg

2) Järjestä kahvitreffit ystävän kanssa. Päivät ja viikot lentävät kuin siivillä - pienikin hetki ystävän seurassa piristää mieltä! Kokeile esimerkiksi punajuurilatteamme ja kutsu ystävä kylään.

RS1488_Friends -18_W-Article_1140x600.jpg

3) Kukkaperjantai! Harmaa ja sateinen sää ulkona - tee elämästä mukavaa sisällä! Tuore kukkakimppu saa aina hymyilemään!

4) Spa-sunnuntai! Puhdista kylpyhuone, sytytä kynttilöitä, laita suosikkimusiikkiasi soimaan, ota mukava kylpy/suihku - jonka päätät 30 sekunnin jääsuihkulla. Lisää kasvonaamio, hoitovoide ja huolla kynnet - maanantaina tunnet olosi raikkaaksi ja energiseksi, ja olet valmiina uuteen viikkoon!

imageol5eu.png

5) Meditoi. Jos olet aloittelija ja tarvitset apua aloittamiseen, on monia ilmaisia ​​sovelluksia, jotka ohjaavat sinua alkuun! Kehomme ja mielemme hyötyy siitä, että pidämme taukoa ja muistamme hengittää.

imagel9uq.png

6) Lue kirjaa ja asetu lempipaikallesi kotona – keitä itsellesi lisäksi kuppi vihreää teetä, laita kosteuttava kasvonaamio ja ota mukava asento (…ja jätä puhelin jonnekin muualle)

RS552_OSL_Silke_OTO6151_W-Article_1140x600.jpg

imageyl1de.png

7) Vietä ilta hyvän elokuvan tai sarjan parissa, leikkaa terveellisiä välipaloja, keitä teetä ja herkuttele tummalla suklaalla - älä unohda peittoja ja kynttilöitä.

8) Selaa valokuvia matkapuhelimeltasi ja kokoa valokuvakirja. Ehkä saat näin myös ensimmäiset joululahjat hoidettua listalta? Tämä on joka tapauksessa hauska tapa muistella kulunutta vuotta tähän asti ja siivota samalla puhelin.

image5kvc.png

9) Kirjoita lista kaikesta, mistä olet kiitollinen – sinun ei tarvitse edes kirjoittaa sitä paperille – voit tehdä sen myös mielessäsi! On aina hyvä idea muistuttaa itseämme hyvistä asioista elämässämme.

10) Tee jotain mukavaa muille – lähetä kiva viesti, poikkea kahville tai kutsu mukaan kävelylle tai illalliselle. Nuo pienet asiat voivat merkitä toiselle paljon!

11) Puhu itsellesi kauniisti ja hymyile itsellesi peilistä - mahdotonta olla hymyilemättä takaisin.

12) Pakkaa mukaan lounas ja jotain kuumaa juotavaa - nauti siitä kauniissa ja raikkaassa syksyn luonnossa - ystävien kanssa tai ilman.

RS566_OSL_cauliflower_recipe_1062974986_W-Article_1140x600.jpg

13) Harjoittele hetkessä elämistä! Tässä hetkessä oleminen vaatii harjoittelua, mutta on uskomattoman vapauttavaa. Älä tuhlaa energiaa asioihin, joille et voi juuri nyt tehdä mitään.

14) Suunnittele loppuvuosi ja mieti tätä vuotta tähän saakka – onko jotain jota haluaisit tehdä ennen kuin vuosi on ohi? Ehkä sinun pitäisi priorisoida se elämässäsi nyt? Tai voit poistaa sen listaltasi tai siirtää sen seuraavalle vuodelle.

RS1678_OSL_0622_13041_W-Article_1140x600.jpg

15) Käy vaatekaappisi läpi ja kokoa asuja syksyyn. Kaapissasi on taatusti paljon hyviä yhdistelmiä, joita et ole ennen kokeillut - aina ei tarvitse osaa uutta, ja se säästää sekä kukkaroa että luontoa. Asujen yhdistäminen valmiiksi helpottaa myös kiireisiä aamuja. 

16) Ole luova - olipa kyseessä neulominen, leipominen tai hyllyn rakentaminen kaappiin - projektit antavat hallinnan ja tuottavuuden tunnetta. Se voi olla mitä tahansa yhden päivän projektista pidempään koko syksyn projektiin.

17) Kokkaa. Kokeile jotain uutta reseptiä, jota et ole ennen valmistanut. Varmista, että saat runsaasti terveellisiä ravintoaineita, josta sekä keho että iho kiittävät. Kutsu ystäviä kylään, niin luot samalla mukavia hetkiä ja muistoja.

RS1686_OSL_082214295_W-Article_1140x600.jpg

18) Muista: kaikkeen ei tarvitse ehtiä mukaan. On hyvä opetella sanomaan myös muille "ei" ja omalle ajalle "kyllä". Pidä huolta itsestäsi ja nauti tästä syksystä.

Beautiful skin starts from within