Claudia 53.jpg

Elämäntapamuutoksen tehnyt Claudia: terveys ja kauneus lähtevät sisältä

Asiakaskokemukset ja tarinat ovat meille erittäin tärkeitä: kannustamme jäseniämme kaikkialla jakamaan kokemuksensa tuotteidemme parissa. Tiimimme Hollannissa halusi jakaa Claudian (53) tarinan meidän kaikkien kanssa.

Claudia, 53, työskentelee hormoniterapeuttina. Vuonna 2013 hän päätti muuttaa elämäntapansa kokonaan. Hän oli vuosia laiminlyönyt hyvinvointinsa, mikä näkyi myös mielialassa. Claudia päätti panostaa siihen että vanhenee hyväkuntoisena ja energisenä. Hän alkoi liikkua enemmän, syödä paremmin ja meditoida. Samassa yhteydessä Claudia muutti perusteellisesti myös ihonhoitorutiiniaan. Claudia uskoo vahvasti, että kuten terveys, myös kauneus tulee sisältä.

”Terveys ja kauneus lähtevät sisältä. Haluan säilyttää raikkaan ja hehkuvan ulkonäköni. Tietysti tasapainoinen ruokavalio ja runsas vesi ovat erittäin tärkeitä, jotta iho pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. Käyn myös kosmetologilla joka kuukausi. Puhdistan ihoni joka ilta ja levitän sitten hoitavaa seerumia ja kasvovoidetta. Toistan saman rutiinin uudestaan aamulla: puhdistus, seerumi, kasvovoide. Kerran viikossa huolehdin myös vartalon kuorimisesta ja kasvonaamiosta.
Mutta kuten terveys, kauneus tulee myös sisältä. Siksi aloin käyttää Oslo Skin Labin The Solution™ - valmistetta. Olen käyttänyt sitä nyt noin yhdeksän kuukautta. Tiesin koulutukseni kautta, että kollageeni on tärkeä tekijä kun halutaan pitää iho vahvana sisältä ulospäin. Aluksi käytin eri merkkiä, mutta en ollut siihen tyytyväinen. Pidän siitä, että Oslo Skin Labin kollageeni on pakattu annospusseihin. Kun aloin käyttää sitä, aloin huomata eroja jo neljän viikon kuluttua. Hienot juonteet vähenivät ja jopa kosmetologini sanoi että ihoni näyttää kauniilta.

Sitten tulin hieman kriittisemmäksi ja päätin lopettaa tuotteen käytön hetkeksi. En ollut varma olivatko ihollani näkyvät muutokset ja kohteliaisuudet todella The Solution -kollageenin ansiota. Ja kyllä, pian lopetettuani huomasin, että ihoni menetti kiinteyttään ja juonteet tulivat taas näkyvämmiksi. Kun aloitin uudelleen, näkyvät tulokset palasivat. Ihoni on kärsinyt aiempien elämäntapojeni takia ja jos voin parantaa tilannetta käyttämällä kollageenia niin miksi ei?"