RS343_Cecilie_867_0320_W-article_1140x600.jpg

Oslo Skin Labin perustaja Cecilie Nordstrøm uskoo kollageenin tehoon ja sisäisen ihonhoidon tärkeyteen

- On itsestään selvää, että se mitä syömme vaikuttaa ihoomme. Iho tarvitsee oikeaa ravintoa, jotta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Cecilie Nordstrøm, nainen suositun The Solution™- kollageenin takana.

Norjalainen Cecilie on työskennellyt ravintolisien parissa useita vuosia ja on hyvin tietoinen tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Työnsä puolesta hän oli pitkään kiinnostunut ravinteiden hyödyntämisestä myös ihon hoidossa, kun hän sattuman kautta kohtasi saksalaisen kollageenivalmistajan, joka oli kehittänyt patentoidun, bioaktiivisen kollageenihydrolysaatin. Tällä kollageenilla oli osoitettu olevan positiivinen vaikutus nimenomaan ihoon.

Vankkaa tutkimusta kollageenin positiivisista vaikutuksista ihoon

- Nähtyäni tutkimustulokset tämän kollageenin selkeistä vaikutuksista ihon kuntoon tiesin, että olimme löytäneet oikean valmisteen sisäisen kauneudenhoidon kategoriaamme, Cecilie sanoo. Tämä kollageenihydrolysaatti on The Solution™ -jauheen ainoa ainesosa.

-Koska työskentelemme terveyssektorilla, vaadimme hyvin tiukkaa dokumentointia jokaiselle käytössä olevalle ainesosalle. Vaadimme tutkimuksissa ns. kultastandardia, mikä tarkoittaa, että käytämme sekä kaksoissokkoutettuja, satunnaistettuja että lumekontrolloituja tutkimuksia. Nämä ovat tutkimuksia, joissa koehenkilöt tai lääkärit eivät tiedä, kuka saa oikeaa tuotetta ja kuka lumetuotetta. Saksalaisen kumppanimme kollageenipeptideillä edellä mainittuja standardeja noudattaen tehtyjen tutkimusten tulokset osoittivat kiistatta, että ihon elastisuus paranee ja ryppyjen syvyys pienenee keskimäärin 20,1 %. Nämä Kielin yliopistossa toteutetut tutkimukset on julkaistu myös lääketieteellisessä PubMed-tietokannassa. Kaikki tutkimukset ovat myös vertaisarvioituja: muut riippumattomat tutkijat ovat käyneet läpi tutkimusten dokumentoinnin tarkistaakseen kaiken tehdyn standardien mukaisesti ja että he voivat tukea lopputuloksia, Cecilie kertoo.

Lisää tutkitusti tehokas The Solution- kollageeni ihonhoitorutiiniisi tutustumishintaan. 

Kollageenin tuottamat tulokset näkyivät ihoanalyysissä

-Halusimme myös itse nähdä kollageenin tehon konkreettisesti havainnollistettuna. Otimme yhteyttä Oslo Hudpleieklinik -kauneushoitolaan, jonka omistaja ja kosmetologi Anne Berit Eide antoi mielellään klinikan VISIA-ihoanalyysilaitteen käyttöömme. Kaikilla sittemmin ihon skannaukseen osallistuneilla on havaittu myönteisiä muutoksia tuotteen säännöllisen käytön myötä. Vankan tieteellisen näytön lisäksi oli erittäin ilahduttavaa nähdä itse selvästi tuotteen vaikutus ja ero näytölle vierekkäin tulleiden ennen ja jälkeen kuvien välillä, kertoo Cecilie.

Kollageeneissa on eroa

-The Solution™ - tuotteen sisältämä kollageeni hajotetaan peptideiksi (lyhyiksi aminohappoketjuiksi) ja juuri näiden kollageenipeptidien vaikutusta ihoon on tutkittu tutkimuksissa joihin viittaamme.

Cecilie kuitenkin korostaa, että The Solution™ ei ole mikään ihmekuuri, joka antaa nopeasti näkyviä tuloksia. Hänellä ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö The Solution™ -kollageenin säännöllisen käytön myötä iho muuttuisi sileämmäksi, pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi. Vaikutus näkyy vähitellen ja muutosten havaitseminen on yksilöllistä; myös lähtötilanne vaikuttaa merkittävästi.

-Hienovaraisia ja asteittaisia muutoksia ei ole helppo nähdä, joten voi olla hyvä ottaa kuvia tai hyödyntää ihoanalyysia, joka mittaa eroja tarkemmin. Saamme jatkuvasti yhteydenottoja, joissa asiakkaat ovat aidosti yllättyneitä siitä, kuinka paljon heidän ihonsa on muuttunut lähtötilanteeseen verrattuna, Cecilie kertoo.

The Solution™- kollageeni on saavuttanut suosiota useissa eri maissa

Oslo Skin Labin ja The Solution- valmiste lanseerattiin 2017, minkä jälkeen tuote on kasvattanut suosiotaan yhä uusilla markkinoilla.

- Aloitimme Norjassa ja Suomessa. Sitten tulivat Ruotsi, Tanska, Tšekki, Alankomaat ja Slovakia. Kaikissa näissä maissa olemme tehneet yhteistyötä ihonhoitoklinikoiden ja ihoterapeuttien kanssa ja nähneet konkreettisia tuloksia lukuisten tyytyväisten asiakkaiden myötä.

-Avaamme uusia markkinoita lähiaikoina, Cecilie paljastaa.

Juhlavuoden haastattelu

Oslo Skin Lab lanseerasi The Solution™ -kollageenin Pohjoismaissa viisi vuotta sitten, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Mistä kaikki alkoi? Tapaa Oslo Skin Labin perustaja!