OSL_Camilla-Bach2_1140x600.jpg

Camilla Bach

Camilla (42) on aina ollut kiinnostunut luonnonmukaisista tuotteista ja innostui kokeilemaan The Solution -kollageenilisää siitä kuultuaan. Kokeilu osoittautui kannattavaksi sillä Camillan iholla tuotteen hyödyt tuntuivat ja näkyivät nopeasti!

Norjalainen asiakkaamme Camilla Bach (42) päätti ilmottautua Oslo Skin Labin testihenkilöksi heti ensimmäisen The Solution -pakettinsa tilattuaan. Camilla oli hyvin optimistinen ja innostunut aloittaessaan tuotteen parissa, josta hän oli kuullut niin paljon hyvää.

Jotta tuotteen hyödyt voitiin dokumentoida, odotti Camilla uuden kollageenirutiinin aloittamista, kunnes hänen ihonsa kunto ja lähtötilanne oli skannattu ihoanalyysissa. Ihoanalyysi tehtiin riippumattomalla ihonhoitoklinikalla käyttäen VISIA-skanneria, joka antaa kattavan kuvan ihon tilasta. 

Camilla VISIA.jpeg

"Huomasin nopeasti, että The Solution oli hyväksi iholleni. Ihoni tuntui kiinteämmältä jo neljän viikon jälkeen", kertoo Camilla.

Kahden kuukauden kuluttua Camilla oli valmis uuteen VISIA-analyysiin. Tässä vaiheessa hän oli itsekin huomannut muutoksia ihossaan, joten hän odotti innolla näkevänsä uuden analyysin tulokset, missä kollageenin hyödyt toivottavasti konkretisoituisivat. 

OSL_ennen-ja-jalkeen_camilla_760x400_0122.jpg

Camillan iho ennen tuotteen aloitusta, ja 2 kuukautta käytön jälkeen.

Ei siis ollut yllättävää, että toinen skannaus osoitti ryppyjen vähentyneen ja madaltuneen huimat 33%. Tämä vakuutti Camillan uuden kollageenilisän tehosta ja jatkamaan uutta kollageenirutiiniaan entistä motivoituneempana.

-Nyt kesällä iho on haavoittuvampi. Sekä aurinko, kahvi ja viini ovat heikkouksiani, joten olin aluksi hieman huolissani, josko The Solution toimisi ihollani. Yllätyksekseni minulla todella oli 33 % vähemmän ryppyjä jo 10 viikon jälkeen, se on aivan mahtavaa!

Camilla on aina pyrkinyt pitämään huolta terveydestään ja  terveellinen ruokavalio sekä liikunta ovat osa hänen jokapäiväistä elämäänsä. Täytettyään 30 hän aloitti säännöllisen ihonhoitorutiinin, johon kuuluu tehokas puhdistus ja kosteutus.

-Sain lapsena kolmannen asteen palovammoja kasvoihini, erityisesti silmien ympärille, ja ihoni on ollut kovalla koetuksella. Jos kollageenin hyödyt näkyvät näin selvästi minun ihollani, toivoa lienee todellakin kaikilla?

-Viime talvena huomasin, että ihoni oli huonommassa kunnossa kuin aiemmin. Laskettelureissun jälkeen katsoin itseäni peilistä ja ajattelin että ihoni näyttää elottomalta, kuivalta ja rypyt olivat näkyvmpiä kuin koskaan ennen."

The Solution -kollageeni tuntui mielekkäältä ratkaisulta

-Kun löysin Oslo Skin Labin verkkosivuille ja luin asiakkaista, jotka olivat nähneet ihonsa tasoittuvan ja kiinteytyvän kollageenin avulla, tulin uteliaaksi ja ajattelin että tämä kuulostaa täydelliseltä ratkaisulta.

-Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli, että ihoni näytti terveemmältä ja siinä oli enemmän hehkua! Bonuksena otsani syvät rypyt paranivat huomattavasti 10 viikon kuluessa, kaulan iho on kiinteämpi ja raskaat silmäluomeni tuntuvat ja näyttävät huomattavasti kevyemmiltä. 

- On sanomattakin selvää, että olen erittäin tyytyväinen The Solutioniin ja tähän mennessä näkemiini muutoksiin. Rypyt ovat pienempiä - melkeinpä kadonneet silmieni ympäriltä - ja minulla on enemmän hehkua ihossani. Se ei enää näytä niin elottomalta kuin talvella. Voin todella suositella tätä tuotetta kaikille. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kuinka sinun ihosi hyötyy The Solution -kollageenivalmisteesta!

Beautiful skin starts from within

’Ennen ja jälkeen’ – mitä kollageenilisä voi saada aikaan ihonhoidossa?

Oslo Skin Lab on ylpeä The Solution™ -kollageenin tehon todentavista kliinisistä tutkimuksista, joissa ihon kiinteyden nähtiin lisääntyneen ja juonteiden madaltuneen jo kahdeksassa viikossa. Mutta miltä vaikutukset näyttävät iholla?