RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Anine Bing x Oslo Skin Lab

Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä Anine Bingin uutena globaalina brändilähettiläänämme! Anine edustaa kaikkea sitä, mitä Oslo Skin Lab edustaa: luovuutta, tyyliä, innovatiivista lähestymistapaa ja luonnollista kauneutta - myös näistä syistä hän ihastui Oslo Skin Labiin. Lue koko tarina!

Otimme ensimmäisen kerran yhteyttä Anineen kesällä 2021, kun hän halusi testata The Solutionia kuultuaan ystäviltään kollageenijauheesta ja sen vaikutuksista.

Testattuaan kollageenijauhetta useiden kuukausien ajan hän oli yksinkertaisesti koukussa! Hän oli niin tyytyväinen tuotteeseen, että halusi osallistua Oslo Skin Labin lanseeraukseen Yhdysvalloissa.

Oli suuri kunnia, kun tämä kaunis, älykäs ja ahkera "voimanainen" oli iloinen saadessaan työskennellä kanssamme, valmiina myötävaikuttamaan menestykseen myös Yhdysvalloissa. Meille ei tietenkään ole mikään uutinen, että The Solution toimii, mutta se on aina yhtä mukavaa kuulla myös muilta! Olimme erittäin otettuja ja häkeltyneitä saadessamme vuonna 2021 Aninelta sähköpostia, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän oli aloittanut The Solution -kollageenin testauksen...

“Just wanted to drop a note to say that I have now tested Oslo Skin Lab for almost 3 months and I LOVE it. WOW, my skin looks amazing, and I LOVE the packaging. It's 100% the best collagen powder I've ever tried. Super easy with the single packs and it has no taste which is perfect, as I have it in my coffee every morning. I am getting SO many compliments for my skin and I think Oslo Skin Lab could have something to do with it. "

- Anine

 

Tässä vaiheessa olimme jo keskustelleet mahdollisesta Oslo Skin Labin lanseerauksesta Yhdysvaltoihin, koska monet halusivat ostaa tuotettamme sieltä. Kun Aninen kaltainen innokas tiimipelaaja halusi päästä auttamaan meitä, lanseeraussuunnitelmat käynnistettiin nopeasti ja aloitimme Aninen kanssa vuoropuhelun maailmanlaajuisesta yhteistyöstä - ja nyt olemme valmiita valloittamaan loputkin maailmasta! 

Tänä päivänä, vain viiden vuoden markkinoilla olon jälkeen, Oslo Skin Lab pystyy toimittamaan tuotteita maailmaan jokaiseen kolkkaan Yhdysvalloista käsin - Aninen hyvällä avustuksella! Joudumme nipistämään itseämme joka päivä, kun saamme työskennellä niin upean lähettilään kanssa ja nähdä Oslo Skin Labin nousevan maailmankartalle vauhdilla - ​​todellinen unelmien täyttymys!

- Oslo Skin Lab -tiimi

Aninen & Cecilien haastattelu Vogue-lehdessä!

Oslo Skin Labin perustaja ja CMO Cecilie Nordstrøm, sekä Oslo Skin Labin globaali brändilähettiläs, tanskalainen muotisuunnittelija Anine Bing, antoivat yksinoikeudella haastattelun tšekkiläiselle Vogue-lehdelle. Saimme iloksemme luvan jakaa haastattelun myös asiakkaillemme.