RS1515_Z62_2515_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Aninen & Cecilien haastattelu Vogue-lehdessä!

Oslo Skin Labin perustaja ja CMO Cecilie Nordstrøm, sekä Oslo Skin Labin globaali brändilähettiläs, tanskalainen muotisuunnittelija Anine Bing, antoivat yksinoikeudella haastattelun tšekkiläiselle Vogue-lehdelle. Saimme iloksemme luvan jakaa haastattelun myös asiakkaillemme.

Cecilie, mistä tarinasi Oslo Skin Labin kanssa sai alkunsa?

Totuus on, että muutama vuosi sitten minun oli vain myönnettävä itselleni se tosiasia, että olen todella vanhenemassa. Vaikka tunnenkin olevani edelleen nuori ajattelutavan, energian ja tulevaisuuden unelmien suhteen, minun oli silti hyväksyttävä se. Kohtasin ikääntymisen ulkoiset merkit joka aamu katsoessani peiliin. Kutsu minua pinnalliseksi, mutta se häiritsi minua. Toisin sanoen – se ei kuvastanut sitä, miltä minusta sisäisesti tuntui.
Koska olen työskennellyt ravintolisien parissa useiden vuosien ajan, oli luonnollista tutkia mahdollisuuksia löytää jotain, joka voisi hyödyttää ihon pintaa sisältä päin. Tiedettiin, että tiettyjen ainesosien säännöllinen käyttö voi todella vaikuttaa suuresti terveyteen ja kauneuteen. The Solutionissa käyttämämme kollageeni on osoittautunut parantavan ihoa – sekä kasvoilla että vartalolla.

Oslo Skin Labista on tullut synonyymi kollageenille ja sen merkitykselle ihonhoidossa. Olet aloittanut siis käynnistänyt valtavan uuden trendin ihonhoidossa. Miksi sinusta oli tärkeää kertoa ihmisille kollageenin hyödyistä?

Olen todella ylpeä nähdessäni, kuinka hyvin Oslo Skin Lab on otettu vastaan kaikilla markkinoilla, joissa olemme lanseeranneet. Avasimme äskettäin Ranskassa joten olemme nyt yhteensä kymmenessä maassa. Ja kyllä – tuntemattoman tuotekategorian vakiinnuttaminen uusilla markkinoilla vaatinut paljon työtä, mutta samaan aikaan meillä on monia hienoja tarinoita ihmisiltä, jotka ovat itse nähneet tuotteen hyödyt – ei vain subjektiivisen tunteen perusteella, vaan ero on todennettu ihoanalyyseissä. Luulen, että nämä lausunnot auttavat ihmisiä ymmärtämään, millaisia vaikutuksia he voivat odottaa sisällyttäessään kollageenin kauneusrutiineihinsa.

Miten brändisi on eroaa kilpailijoista? Mikä on reseptisi menestykseen?

Tuotteemme taustalla on lääketieteellisessä tietokannassa julkaistut tutkimukset, jotka kiistatta osoittavat hydrolysoidun kollageenin vaikutuksen iholla. Kannustamme asiakkaitamme myös mittauttamaan säännöllisen tuotteen käytön tuomat hyödyt omalla ihollaan. Kaikki kollageenivalmisteet eivät ole samanlaisia. Mielestäni on ratkaisevan tärkeää, että uskot siihen, mitä teet, jos aiot menestyä siinä.

Nyt Oslo Skin Lab on valinnut globaaliksi brändilähettilääkseen muotisuunnittelija Anine Bingin. Miksi Anine?

Koska rakastamme häntä! Anine edustaa kaikkea, mitä me Oslo Skin Labissa myös toivoisimme edustavamme; hän on maanläheinen, tyylikäs ja innovatiivinen. Hän on ahkera ja määrätietoinen, sekä vaivattoman kaunis sisältä ja ulkoa, hyvin luonnollisella tavalla. Mutta mikä mahtavinta, hän rakastaa meitä takaisin! Meille läpinäkyvyys on tärkeää ja siksi haluamme, että jokaisen kanssamme työskentelevän tahon suositukset ovat 100 % aitoja.

Anine, yhteistyösi OsloSkin Labin kanssa alkoi sähköpostilla, jossa kerroit innostuneesi The Solution -tuotteesta. Olisitko uskonut, että päädyt brändin kasvoiksi?

Olin tuotteen fani siitä hetkestä lähtien, kun kokeilin Oslo Skin Labia, joten tiesin haluavani työskennellä heidän kanssaan jossain tehtävässä, mutta tietenkään en olisi koskaan voinut kuvitella, että minusta tulee heidän ensimmäinen globaali brändilähettiläänsä. Tämä on uskomaton kunnia. Yhteistyön näkökulmasta se oli kuitenkin luonnollinen askel, koska käytin tuotetta ja kerroin siitä kaikille ystävilleni. Cecilien tapaaminen kuitenkin vahvisti päätökseni, koska hän on aivan uskomaton. Olen todella sitä mieltä, että The Solution on markkinoiden paras kollageeni ja käytän sitä uskollisesti joka päivä.

Olet investoinut paljon oman muotibrändisi rakentamiseen. Miksi päätit lainata nimesi ja kasvosi toiselle brändille nyt?

Olen aina rakastanut kaikkea kauneuteen liittyvää ja olen aina ollut avoin jakamaan yleisölleni henkilökohtaisia mieltymyksiäni, esim. kauneusrutiiniini tai käyttämiini tuotteisiin liittyen, joihin suhtaudun intohimoisesti, siksi tämä tuntui hyvin luonnolliselta. Itse asiassa, minulta kysytään kauneudenhoitoon liittyen paljon, joten minusta on järkevää jakaa uusia asioita, joita löydän, ja joista pidän. Ennen kaikkea haluan olla vuorovaikutuksessa seuraajieni kanssa ja jakaa heille mitä he haluavat tietää.

Mitä tulee Oslo Skin Lab -brändin keulakuvana olemiseen, tunnen rehellisesti kunniaa, että minua pyydettiin tehtävään. Näen todella paljon yhtäläisyyksiä molempien brändien välillä - laadukkaat tuotteet, skandinaavinen perintö, niiden yhdistämisen helppous ja yksinkertaisuus - jokaiseen päivääsi. Luulen, että loppujen lopuksi menen sinne mikä tuntuu oikealta ja tämä vain tuntui hyvältä valinnalta.

Työskentely Oslo Skin Labin kanssa ei ole ensimmäinen askeleesi kohti kauneustuotteita. Tarkoittaako tämä sitä, että Anine Bing -merkin alla nähdään myös kauneusvalikoima?

Rakastan kaikkea kauneuteen liittyvää ja haaveilen salaa siitä, että jonain päivänä lisään kauneustuotteiden linjan ANINE BING -imperiumiin...Kuten aina sanon, älä koskaan sano ei koskaan!

Vogue Leaders -lehden uusi numero käsittelee kaikenlaisia investointeja. Mihin olet henkilökohtaisesti sijoittanut eniten elämässäsi?

Cecilie: Sijoitan kaikenlaisiin asioihin, jotka tuovat arvon ja onnen tunteen elämääni. Se voi olla erityisen hyvä pullo viiniä jaettavaksi mieheni kanssa perjantai-iltana. Tai pari yötä erityisessä hotellissa lomamme aikana. Tai kallis, mutta ah niin kaunis takki, laukku tai mekko, jonka voin siirtää tyttärilleni myöhemmin. Mutta olen myös kiinnostunut sijoittamaan säästöjäni osakemarkkinoille. Uskon vahvasti että naisten tulee huolehtia omasta taloudestaan.

Anine: Investoin hyviin ihonhoitotuotteisiin, henkilökohtaiseen terveyteen ja hyvinvointiin, ja tietysti moniin käsilaukkuihin 😊

Mikä on mielestäsi elämäsi paras sijoitus?

Cecilie: Ehdottomasti Oslo Skin Labin käynnistämiseen ja menestykseen sijoittamani aika ja kova työ

Anine: Kotini. Se on paikka, missä vietän eniten aikaa. Muistan kun nuorena aloitin ensimmäisen työni siivoojana, tiesin heti, että tavoitteeni oli tehdä paljon töitä ja säästää ensimmäistä kotiani varten. Sen jälkeen olen muuttanut monta kertaa. Rakastan Montecitoa, missä asumme nyt. Tämä on todella ainutlaatuinen paikka.

 

 

Anine Bing x Oslo Skin Lab

Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä Anine Bingin uutena globaalina brändilähettiläänämme! Anine edustaa kaikkea sitä, mitä Oslo Skin Lab edustaa: luovuutta, tyyliä, innovatiivista lähestymistapaa ja luonnollista kauneutta - myös näistä syistä hän ihastui Oslo Skin Labiin. Lue koko tarina!