osl_alexandra_1140x600_0523 (1).jpg

Alexandran (40) kokemus The Solution -kollageenista

Alexandra Biollaz (40) jakaa kokemuksensa The Solution -kollageenista

Jokapäiväinen kollageenimme

Kollageeni on luonnollisesti kehossa esiintyvä proteiini. Mm. kollageenia on kiittäminen siitä, että meillä on joustava, sileä hyvinvoivan näköinen iho. Ikääntyessämme kuitenkin menetämme sitä vähitellen vuosi vuodelta, minkä vaikutuksesta iholle alkaa ilmestyä ryppyjä ja se menettää elastisuuttaan.

Tätä ehkäistäkseen noin 25 vuoden iästä lähtien tulisi päivittäin nauttia sisäisesti hydrolysoitua kollageenia, joka parantaa ihon kimmoisuutta, madaltaa ihon juonteita ja voi jopa ehkäistä niitä. Juuri tätä varten on luotu The Solution Beauty Collagen.

 

Alexandra ihastui The Solutioniin

Kollageenijauheellamme on jo monia tyytyväisiä säännöllisiä käyttäjiä, ja yksi heistä on Alexandra, joka kokeiltuaan The Solution -kollageenia otti sen osaksi päivittäistä rutiiniaan.

"Uskon ihonhoitoon sekä ulkoapäin että sisältäpäin, joten halusin vakuuttua tämän kollageenin eduista. Minulle on tärkeää voida hyvin sisältäpäin, se antaa minulle hyvän olon ja silloin myös koen näyttäväni hyvältä ulospäin. Pidän rutiineistani, joihin kuuluu esimerkiksi säännöllinen veden juonti", kertoo Alexandra.

Alexandra Biollaz otti The Solution -kollageenin osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniaan kokeiltuaan sitä kuukauden ajan

Alexandra huomasi ensimmäiset muutokset käytettyään The Solutionia kuukauden ajan. "Ei pelkästään kasvojeni iho, vaan koko kehoni iho on kimmoisampi, pehmeämpi ja elastisempi. Tästä tuli nopeasti minulle uusi rutiini osana terveellistä elämäntapaa, jonka tulos on kauniimpi iho", hän arvioi.

The Solution -kollageenin tuomien vaikutusten lisäksi Alexandra on erittäin tyytyväinen jäsenyyteen, jonka ansiosta hän ei joudu huolehtimaan seuraavan pakkauksen tilaamisesta. "Pidän siitä, kuinka yksinkertaista tämä on. Minun ei tarvitse itse huolehtia mistään, koska paketti saapuu kotiini joka kuukausi. Jäsenyyteen ei tarvitse sitoutua, vaan voin keskeyttää tai peruuttaa sen milloin tahansa. En myöskään maksa mitään etukäteen. Jokaisen paketin mukana tulee lasku, jolla on 14 päivän maksuaika", paljastaa Alexandra.

Beautiful skin starts from within