OSL_063A7925_W-Article_1140x600_1021_FI.jpg

Martina Aitolehti: Näin hoidan ihoani

Terveellisen elämän puolestapuhuja, personal trainer, hyvinvointi- ja ravitsemusvalmentaja Martina Aitolehti (39) on käyttänyt The Solution kollageenia jo useamman vuoden ja siitä onkin muodostunut tärkeä osa hänen päivittäistä ihonhoitorutiiniaan. Martina uskoo hyvän olon muodostuvan kokonaisvaltaisesti eri elämänalueiden balanssista. Mitä tämä tarkoittaa ihon hoidon kannalta? Kysyimme Martinalta hänen tärkeimmistä ihonhoitorutiineistaan ja tiedustelimme onko jotain, mistä hän vinkkaisi nyt nuoremmalle itselleen.

Miten tärkeää ihosta huolehtiminen on sinulle?

Mulle ihon puhtaus ja kunto on erittäin tärkeä osa hyvinvointia. Ruokavalio ja elämäntavat vaikuttavat suuresti ihon kuntoon, mutta mielestäni ihoa kannattaa hoitaa myös säännöllisesti laadukkailla ihonhoitotuotteilla.


Mitkä ovat tärkeimmät ihonhoitorutiinisi?

Puhdistan ihoni aina aamuin ja illoin! Rakastan käyttää puhdistuksessa Chanelin tuotteita.
Aina, kun mahdollista, ulkoilen raikkaassa ilmassa ja annan iholleni aikaa ilman meikkiä. Treenatessa harvoin käytän meikkiä! Näiden lisäksi käytän tietysti myös lisäravinteita, jotka tukevat ihon kuntoa ja sen elastisuutta.


Kuinka kauan olet käyttänyt Oslo Skin Lab kollageenia?

Oslo Skin Labin kollageeni on ollut osana ihonhoitorutiiniani jo yli kaksi vuotta. Koen tuotteen olevan tärkeä osa ihonhoitoani, sillä huomaan hyödyt todella kauttaaltaan ihollani!

OSL_063A7872_W-Article_1140x600_1021_FI.jpg

Miksi käytät kollageenia ja mitkä ovat omat kokemuksesi tuotteesta?

Koen selkeän eron etenkin kasvoissani ja kasvojen juonteissa. Aiemmin vahvemmat juonteet ovat madaltuneet selkeästi. Kasvojeni iho on kauttaaltaan sileämpi.


Minkä neuvon antaisit nuoremmalle itsellesi?

Unohda solarium! Huomaat sen haitat myöhemmin ihollasi, eikä se tee susta yhtään kauniimpaa.