RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Jännittäviä tuotelanseerauksia vuonna 2024

Oslo Skin Labin perusta Cecilie Nordstrøm katsoo taakse vuoteen 2023 sekä kertoo, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan.

Mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi vuodesta 2023?

Ottaen huomioon kaikki maailman tapahtumat viime vuoden aikana, ensimmäinen tunne on valtava kiitollisuus. Olen saanut syntyä ja asua turvallisessa, luottamukseen perustuvassa valtiossa, joka huolehtii kansalaisistaan. Terveys, perhe, läheiset ystävät ja kollegat muodostavat minulle hyvän elämän perustan. Annan itselleni luvan arvostaa myös monia muita asioita, jopa maailmankriisien keskellä. Mahdollisuus matkustaa ja kokea uusia asioita, työssä menestyminen sekä oloni hyväksi tunteminen sekä sisäisesti että ulkoisesti, ovat asioita jotka tekevät elämästä vielä parempaa. Kiitollisuuteni siitä, että voin toteuttaa itseäni kaikilla näillä osa-alueilla on kasvanut entisestään.

Mitkä olivat suurimmat virstanpylväät Oslo Skin Labille?

Tänä kesänä saavutimme merkittävän luvun: jo yli 100 000 omistautunutta asiakasta käyttää The Solutionia päivittäisessä kauneudenhoitorutiinissaan – ja yhteisömme jatkaa kasvuaan. On upeaa, että niin monet ovat löytäneet kollageenituotteemme ja ihonhoitofilosofiamme "kaunis iho alkaa sisältä". Tänä vuonna myös lanseerasimme Oslo Skin Labin Ranskassa, mikä on merkittävä virstanpylväs meille. Jatkaessamme menestystä Italiassa toivomme myös – ja uskomme – että vastaanotto Ranskassa tulee olemaan yhtä lämmin. Nämä maat tunnetaan kiinnostuksestaan kauneustuotteisiin, mikä tekee menestyksestä siellä erityisen merkityksellistä.

Mistä olet saavutuksesta kaikkein ylpein?

On ilo nähdä upeiden naisten ympäri Eurooppaa omaksuvan The Solution -valmisteen osaksi kauneudenhoitorutiineitaan ja keskustelevan sen vaikutuksista omilla kielillään – se saa minut todella ylpeäksi! Lisäksi olen erittäin ylpeä kasvavasta joukostamme mahtavia kollegoja, jotka omistautuvat brändillemme. Oslo Skin Labilla ei ole teräviä kyynärpäitä vaan tiimi, joka kannustaa toinen toisiaan menestykseen ja antaa panoksensa auttaakseen. Tämä on mielestäni melko ainutlaatuista, ja olen ylpeä siitä, että olemme onnistuneet siinä.

Mitä odotat eniten vuonna 2024?

Katson aina eteenpäin ja koen aina uuden vuoden alun taianomaisena – tuntuu siltä, kuin mahdollisuuksia olisi loputtomasti verrattuna vanhan vuoden loppuun (vaikka rationaalisesti ajateltuna tiedän, että tammikuun ensimmäinen on vain päivä muiden joukossa, mutta en tuhlaa aikaani miettimällä tätä 😉). Vuonna 2024 meillä on suunnitelmia laajentaa jälleen uusille markkinoille, myös jännittäviä tuotelanseerauksia on tiedossa. En myöskään malta odottaa että kollegamme kaikista 13 maasta kokoontuvat muutamaksi päiväksi: suuria asioita voi tapahtua, kun 26 lahjakasta naista ja yksi mies jakavat kokemuksiaan ja suunnittelevat uusia aktiviteetteja yhdessä.

OSL_Luton_photo_1140x600_1222.jpg

Voitko antaa vihjeitä siitä, mitä Oslo Skin Labin jäsenet voivat odottaa vuonna 2024?

Tämän vuoden aikana kasvatamme Oslo Skin Labin tuoteperhettä ja paljastamatta liikaa voin kertoa, että tuomme markkinoille jotain täysin uutta. Näistä lanseerauksista et halua jäädä paitsi, nyt kannattaa pysyä kuulolla!