RS72_Solution_9853_W-Article_1140x600.jpg

8 faktaa kollageenista

Sana "kollageeni" tulee kreikan sanasta "kólla", joka tarkoittaa liimaa - tämä kuvastaa hyvin myös sitä, kuinka kollageeni toimii ihossa. Lue alta hauskat ja hyödylliset faktat kollageenista!

Vaikka et olisi ajatellut ryppyjä ja ikääntymistä ollessasi vielä 20-vuotias, kehosi luonnollinen kollageenin tuotanto on itseasiassa alkanut jo tuossa vaiheessa heikentyä. 20 ikävuoden lopusta lähtien kollageenin tuotanto laskee 1-2 % vuodessa, mikä aiheuttaa juonteita ja epätasaisuuksia iholle. The Solution™ -kollageeni voi viivyttää tätä prosessia. Jotta ymmärrät helpommin, miksi tuote toimii ja mitä kollageeni oikeastaan ​​on – olemme koonneet alle 8 faktaa, joihin sinun kannattaa tutustua:

Mikä on kollageeni?

Kollageeni on proteiini ja yksi tärkeimmistä rakennuspalikoista muun muassa terveen ihon, hiusten ja kynsien kannalta. Kollageeni auttaa tukemaan ihon rakennetta sekä ihon joustavuutta pitäen ihon sileänä ja kimmoisana. Kollageenisäikeitä löytyy keskimmäisestä ihokerroksesta, ja juuri tämä ihokerros pitää muut kerrokset yhdessä. Et voi täysin välttää kollageenituotannon vähenemistä, mutta The Solution -kollageenilla voit hidastaa ikääntymisprosessia lisäämällä bioaktiivisia hydrolysoituja kollageenipeptidejä elimistöösi.

Mitä on kollageenilisä?

Ottamalla kollageenilisää ja lisäämällä kollageenin määrää elimistössä, ihosi voi pysyä sileämpänä ja kimmoisampana ikääntyessäsi. Kollageenilisäravinteita on monissa muodoissa ja markkinoilla on monia tuotteita – mutta kollageenilisäravinteiden tärkein tekijä ovat tieteelliset tutkimukset, jotka tukevat tehokkuusvaatimuksia.

Mikä on hydrolyysi?

Hydrolyysi on prosessi, jossa kollageenin aminohappoketjut hajoavat hyvin pieniksi paloiksi, ja sen avulla ne imeytyvät helposti kehoon. Se tarkoittaa myös, että jauhe liukenee erittäin helposti sekä kuumiin että kylmiin juomiin.

Mitä kollageenilisän käyttö tekee iholle?

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäinen kollageenilisän saanti auttaa vähentämään ryppyjen ja juonteiden syvyyttä keskimäärin 20% 6-8 viikon kuluessa. Muut tutkimukset osoittavat, että ihon epätasaisuudet vähenivät näkyvästi 6 kuukauden jälkeen. On myös pienempiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että kollageenin saanti johtaa terveempiin hiuksiin ja vahvempiin kynsiin.

Milloin voit nähdä tuloksia?

Kollageenijauhe on erittäin helppo sisällyttää päivittäiseen rutiiniin juuri siksi, että se tulee valmiiksi annosteltuna jauheena, joten voit helposti sekoittaa sen aamukahviisi, aamiaiseesi tai mihin tahansa haluat. Näkyviä tuloksia yleensä voi huomata 6-8 viikon jälkeen, riippuen toki ihon yksilöllisistä vaihteluista. 

Kuka voi käyttää kollageenilisäravinteita?

Koska kollageenilisät vähentävät juonteiden näkyvyyttä ja lisäävät ihon joustavuutta, sitä suositellaan kaikille, jotka haluavat tukea ihon hyvinvointia sisältä päin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jo olemassa olevia ryppyjä ei vain voida vähentää, vaan niitä on myös mahdollista ennaltaehkäistä. Siksi suosittelemme aloittamaan The Solution -kollageenilisän 25-vuotiaasta alkaen.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kollageenilisää valittaessa?

Kollageenia on useita tyyppejä. Näillä erityisillä kollageenipeptideillä tehdyt tutkimukset tukevat niiden taustalla olevia väittämiä. The Solution-tuotteessa käytetyn Verisol®- kollageenin teho on tutkittu kliinisin menetelmin. Tehokkuuden saavuttamiseksi kollageeni on hydrolysoitava tietyllä patentoidulla tavalla, kuten tuotteemme The Solution Beauty Collagen -kollageenijauheen kohdalla on toimittu.

Onko vaikutus todistettu tutkimuksissa?

Ehdottomasti! Useat tutkimukset osoittavat, että The Solution -kollageenissa käytetyt kollageenipeptidit voivat parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä. Tuote tasoittaa myös ihon rakennetta.

Voit lukea tutkimuksista lisää täältä.

RS374_Renate_Gerschtanowitz_1020_149_W-Article_1140x600.jpg

Mitä on kollageeni?

Kollageeni tuntuu olevan kuuma puheenaihe ihonhoitopiireissä ja saa osakseen mielipiteitä puolesta ja vastaan. Kokosimme tähän juttuun yhdeksän yleisintä kysymystä kollageenista vastauksineen: tässä kaikki mitä sinun tulee tietää proteiinista nimeltä kollageeni.