OSL_Ribbon_4291_W-article_1140x600.jpg

Kuusi ideaa juhlakauden koristeluihin

Kierrätä The Solution -laatikoiden ympäriltä löytämäsi hienot kartonkinauhat ja luo niistä vinkkiemme avulla juhlakauden kauneimmat koristeet!

Panosta joulun tunnelmaan kauniisti ja persoonallisesti katetulla joulupöydällä ja itsetehdyillä koristeilla. Alla muutama hauska vinkki The Solution™ -pakettinauhojen uudelleenkäyttöön - tee tänä jouluna vaikutus ystäviin ja perheeseen luovilla taidoillasi!

Kata kaunis juhlapöytä

Joulupöydän kattamiseen saattaa liittyä perinteitä, mutta toisinaan voi olla hyvä poiketa totutusta tai aloittaa uusia perinteitä! Esimerkiksi pöytäkorttien askartelu ja  kynttilöiden koristelu ovat mukavaa tekemistä koko perheelle. Jos olet säästänyt The Solution -pakkausten ympärillä olevat kartonkinauhat, pääset jo pitkälle! Voit toki hyödyntää mitä tahansa tarpeeksi jämäkkää ja silmää miellyttävää kartonkia tai paperia.

Paikkakortit

Leikkaa 5 cm pala kartonkinauhasta. Aseta viivain 2,5 cm/keskelle juuri leikkaamastasi kappaleesta ja taivuta pahvi viivaimen päälle. Näin saat paikkakorttiin mukavan suoran reunan. Voit nyt koristella kortin nimellä, vuodella, joulusydämillä jne.

Vaihtoehtoisesti leikkaa 7 cm:n pala kartonkinauhasta ja leikkaa se sitten kolmeen 7*2 cm:n osaan. Tee päihin reikä narua varten ja koristele kortti haluamallasi tavalla. Nyt voit laittaa tai lahjanauhan tai vaikka silkkinauhan reiän läpi, ja sitoa lautasliinan tai lautasliinarenkaan ympärille.  

RS1686_OSL_082214295_W-Article_1140x600.jpg

Pakettikortit

Leikkaa 3,5 cm pala kartonkinauhasta ja leikkaa kulmat pois  suorakulmioiden toisesta päästä n. sentin kohdalta. Tee sitten reikä narulle n. 0,2 cm kortin reunasta samassa päässä, josta juuri leikkasit reunat. Kirjoita korttiin joulun toivotukset ja sido se joululahjaan. 

Koristele jouluvalot

Koristele adventtikynttilät hienolla yksityiskohdalla. Leikkaa kartongista 5 cm pala ja leikkaa se sitten kolmeen 5*2 cm:n osaan. Tee päihin reikä narua varten ja koristele kortti numeroilla 1-4 tai haluamallasi tavalla. Sujauta kiva nauha tai lahjanauhan reiän läpi ja ripusta kynttilöiden ympärille! (HUOM: suosittelemme LED-kynttilöitä tähän tarkoitukseen!)

Pienet joulutervehdykset

Leikkaa kartongista pieniä paloja ja koristele ne  suloisilla joulutervehdyksellä tai joulusanoilla, ja piilota ne sitten ympäriinsä. Esimerkiksi joulukuuseen, ikkunaan, pähkinäkulhoon jne. Kun läheisesi löytävät ne, on joulun tunnelma taattu.

Paketointimateriaalit kiertoon

Kuvioidut kartonkinauhat pitävät kasassa The Solution -paketteja, joten ne käyvät mainiosti uudelleen myös pienten joululahjojen paketointiin. 

Katkaise kartonkinauha, lyhennä se oikean kokoiseksi ja teippaa päät takaisin yhteen. Viivaimella voi olla kätevää pitää pahvi kauniina ja suorana sitä taittaessa.

Kartonkinauhaa voidaan käyttää lahjapaperin pitämiseen paikallaan, mutta se voi olla myös yksinkertaisesti kaunis lisäelementti pakkauksessa!

Toivomme, että innostuit vinkeistämme! Seuraa joulukalenteriamme Instagramissa, jaamme seillä entistä enemmän joulutunnelmaa!

Hyvää joulun odotusta koko Oslo Skin Lab -tiimiltä!

OSL_Luton_photo_1140x600_1222.jpg

Beautiful skin starts from within