RS482_OSL_0521_54411_W-Article_1140x600.jpg

Oslo Skin Lab on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja

Vuonna 2017 lanseerattu The Solution™ Beauty Collagen -kollageenilisä on niittänyt menestystä kansainvälisesti ja tällä hetkellä Oslo Skin Lab myy tuotetta jo yli kymmenessä maassa. Oslo Skin Lab on nostettu esiin lukuisissa julkaisuissa, asetettu ehdolle ja palkittu monien eri tahojen osalta - se on saavuttanut useita kansainvälistä kauneusalan palkintoja ja tunnustuksia.

2023

Vogue Beauty Awards, Puola 2023 – ehdokas lisäravinteiden kategoriassa (The Glow™ Inside Out Beauty Booster)

Glamour Glammies, Puola 2023 – toimittajan valinnan voittaja (The Glow™ Inside Out Beauty Booster)

Influencer's Top, Puola 2023 - voittaja terveyskategoriassa (The Solution™ Beauty Collagen)

Dutch Beauty Awards, 22/23: ehdolla kategoriassa “Cosmeceuticals” (The Solution™ Beauty Collagen)

2022

Vogue Beauty Awards, Puola: ehdolla kategoriassa "Trends in Beauty" - ravintolisät (The Solution™ Beauty Collagen)

The Solution™ voitti hiljattain Tanskassa Costume-lehden Beauty Awardsien pääpalkinnon - jo kolmannen kerran! Norjassa tuote oli vastaavassa kategoriassa ehdolla.

Tanskalaisen Magasinet LIV "Pro Age -suosikkien" voittaja kategoriassa "Pro Age Collagen Supplement" (The Solution™ Beauty Collagen)

Harper's BAZAAR Beauty awards, Tšekki: ehdolla kategoriassa "Vuoden paras ravintolisä" (The Solution™ Beauty Collagen)

2021

The Solution ™ valittiin Tanskassa Costume-lehden Beauty Awardsien pääpalkinnon (Inner Beauty -kategoria) ohella voittajaksi myös ravintolisien kategoriassa Cosmopolitan Beauty Awards 2021 -kilpailussa Tšekissä. Hieman aiemmin The Solution™ voitti Cosmeceuticals -luokan Hollannin "Dutch Beauty Awards 2021" -kilpailussa.  

’Cosmeceuticals’ viittaa kauneudenhoitotuotteisiin, joilla on tieteellisesti todistettu vaikutus. Erityisesti tämä tunnustus on tärkeä Oslo Skin Labille, sillä se vahvisti jälleen kerran sen mitä tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja tuotteen taustalla olevat tieteelliset tutkimukset osoittavat.

The Solution ™ sai vuonna 2021 myös ehdokkuuksia Puolan Vogue Beauty Awards’eissa "Premiere of the Year" ja Cosmopolitan Beauty Awards Czech Republic -kilpailussa ravintolisien kategoriassa.

2020

Vuonna 2020 The Solution™ nappasi voiton Costume-lehden COSTUME BEAUTY Favorites -kilpailussa Tanskassa. Tuomaristo koostui kauneustoimittajista ja alan ammattilaisista, jotka arvioivat, mistä tuotteista tulee finalisteja, mutta lopulta lukijat äänestivät voittajan kussakin kategoriassa. Tämä varmisti, että voitetut tuotteet arvioitiin sekä ammattimaisesti että kuluttajien toimesta. The Solution™ on ollut ehdolla kilpailussa kaksi kertaa aiemminkin, voitto kolmannella kerralla ilmentänee myös brändin markkina-aseman nousua tänä aikana.

The Solution™ sai 2020 ehdokkuuden myös saman julkaisun ’Costume Awards’-kilpailussa Norjassa "Best skin care brand of the year" -kategoriassa.

2019

Vuoden 2019 Harper's BAZAAR Czech Republic Anti-Aging Awards-kisassa The Solution™ vei voiton parhaasta ikääntymistä ehkäisevästä ravintolisästä. Tuomaristo koostui lehden kauneustoimittajista, jotka olivat testanneet tuotteen itse. Tuomaristo totesi, että kollageenijauheella oli huomattava vaikutus ja se oli helppokäyttöinen.

The Solution™ sai myös toisen sijan kahdessa kategoriassa Scandinavian Global Makeup Awards -kilpailussa samana vuonna (Best Luxury Skincare Brand ja Best Anti-Aging Product). Lisäksi The Solution™ oli ehdolla Inner Beauty -kategoriassa Tanskan Beauty Awards -gaalassa 2019.

RS1695_OSL_082214457_W-Article_1140x600.jpg

Ihonhoito sisältäpäin on kasvava trendi

Oslo Skin Labin Perustaja Cecilie Nordstrøm on innoissaan tuotteen menestyksestä ja sen saamasta positiivisesta huomiosta. Hän on aina uskonut, että kauneus tulee sisältä ja että ihonhoito ei ole vain jotain, mitä teet ulkopuolelta, vaan sitä on vaalittava hitaasti ja johdonmukaisesti sisältäpäin aloittaen.

"Kaikki The Solution™ -ehdokkuudet ja -palkinnot vahvistavat, että ihonhoito sisältäpäin on kasvava trendi ja että kollageenimme saa todella aikaan tuloksia", hän sanoo.

 

 

Oslo Skin Labin perustaja Cecilie Nordstrøm uskoo kollageenin tehoon ja sisäisen ihonhoidon tärkeyteen

- On itsestään selvää, että se mitä syömme vaikuttaa ihoomme. Iho tarvitsee oikeaa ravintoa, jotta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Cecilie Nordstrøm, nainen suositun The Solution™- kollageenin takana.