Jenni_the_glow_1140x600.jpg

Jenni Alexandrova otti The Glow:n avuksi talven kuivattamalle iholle

Vaikka ulkoiset ihonhoitorutiinit ovat tärkeitä, on myös ihon sisäinen kosteutus olennaista ihon hehkun ja kimmoisuuden kannalta.

Ihon kosteuteen pystyy vaikuttamaan myös sisäisesti luonnollisin keinoin muun muassa riittävällä nesteytyksellä sekä ravintorikkaalla ruokavaliolla. Lisäksi ihon sisäistä kosteutusta auttavat ylläpitämään aineet kuten hyaluronihappo, joka on luonnollinen osa kehomme kudoksia ja tunnettu kyvystään sitoa ja säilyttää kosteutta. Oslo Skin Labin brändilähettiläs Jenni Alexandrova on käyttänyt The Solution™ -kollageenia jo vuosia. Kun iho pakkasten jälkeen tuntui erityisen kuivalta, hän päätti ottaa ihonhoitoonsa mukaan myös kosteuttavat The Glow™ -kapselit. Tiedustelimme Jenniltä hänen ajatuksiaan tästä uudesta lisästä ihonhoitorutiinissaan. 

Millaisia odotuksia sinulla oli ennen The Glow™ -valmisteen kokeilua?
Kovat odotukset! Olen käyttänyt jo vuosia Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, ja sen tulokset alkoivat näkyä jo ensimmäisen kuukauden jälkeen. Brändin taso on niin sanotusti kova, jolloin myös odotukset ovat kovat.

Hyaluronihappo on tuttu ihonhoidosta mm. seerumeiden tai voiteiden ainesosana. Tiesitkö, että sitä voi nauttia myös sisäisesti suun kautta?
Seuraan mielenkiinnolla kauneusalaa ja myös siihen liittyviä tutkimuksia, joten olin tietoinen, että hyaluronihappoa voi nauttia myös suun kautta. En kuitenkaan ollut kokeillut tuotteita ennen Glowta.

Olet käyttänyt jo useamman vuoden The Solution™ kollageenia ja hiljattain ottanut sen rinnalle myös The Glow™ -kapselit. Miten toivot The Glow:n vaikuttavan ihollasi? 
Olen ottamassa ensiaskelia The Glown käytössä, joten tuloksia pitää vielä hetki odotella. Ihon pintakuivuus ei ole pelkästään kasvojen ongelma, joten odotan valmisteen tuovan kosteutta koko kropalle.

Huomaatko vuodenaikojen vaihtelun ihollasi ja etenkin ihon kosteutuksen tarpeessa?
Varsinkin tänä talvena ihoni on ollut tosi kuiva. Kaulan iholle on ilmestynyt kuivia läikkiä ja silmänympärysiho on ollut kovilla. Toki pakkaset ovat paukkuneet kovissa lukemissa, mutta uskon myös ikääntymisen vaikuttavan siihen, että iho kuivuu entistä herkemmin.

Oletko havainnut ihollasi ikääntymisen aiheuttaman hyaluronihapon määrän vähenemisen kehossa?
Kyllä, etenkin niillä alueilla, joissa iho on ohuempaa: silmänympärysiho ja kaula. Iho tarvitsee extra-kosteutusta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Onneksi voiteiden lisäksi on The Glow, jonka ainesosat vähentävät ihon kuivuutta.


Kuinka The Glow™ toimii?  
The Glow™ Inside Out Beauty Booster -kapselit sisältävät hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Yksi kapseli päivässä suun kautta nautittuna auttaa lisäämään kosteutta ja tasoittamaan ihon pintaa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja sileämpi.
Hyaluronihappo on kehossa luonnostaan esiintyvä molekyyli, joka säilyttää ihon kosteuden ja tekee ihosta sileämmän ja täyteläisemmän. Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä kehossa vähenee, jolloin iho asteittain menettää kyvyn sitoa kosteutta. Päivittäisen hyaluronihapon saannin on tutkimuksissa osoitettu pystyvän lisäämään kosteutta ja siten ylläpitämään tai parantamaan ihon pinnan rakennetta – riittävä kosteus on tärkeä tekijä hehkuvan ja sileän ihon saavuttamisessa. Yksi kapseli päivässä riittää!

Lue lisää The Glow™ -kapseleista täältä!

 

Beautiful skin starts from within