RS37_Mip_17_1994_W-Article_1140x600.jpg

Ihonhoito kesän jälkeen

Otitko rennommin ihonhoidon suhteen kesän aikana? Ei haittaa, mutta syksyllä ihonhoitorutiineja kannattaa hieman päivittää vuodenaikaan sopivaksi - näistä vinkeistä ihosi on kiitollinen kuuman kesän jälkeen!

Kesän kuumuus on ihollemme melko rankkaa ja uuvuttavaa aikaa. Haluatko palauttaa ihosi entiseen loistoonsa? Kokeile näitä 5 vinkkiä saadaksesi se näyttämään jälleen upealta tänä syksynä:


1. Oikea puhdistus on välttämätöntä - Ilman puhdasta pohjaa, edes maailman kalleimmat voiteet eivät pelasta ihoasi. Jotta voiteet ja seerumit imeytyisivät kunnolla ihoon, kannattaa puhdistusvaiheeseen kiinnittää huomiota.

2. Sammuta ihosi jano - Hemmottele itseäsi laadukkaalla ja täyteläisellä vartalolle tarkoitetulla juoma-ohjelmalla sisältä ja ekstra kosteuttavalla ihoseerumilla, -naamiolla tai -voiteella vartalollesi.

3. Säännölliset ihonhoitorutiinit - Ei riitä, että ihoa hoitaa vain satunnaisesti. Näet todellisen muutoksen ihossasi pitämällä rutiineista kiinni.

4. Kiinnitä huomio silmiin - Silmien ympärillä oleva iho on erittäin ohut ja herkkä, jonka vuoksi siksi näille alueille ilmestyy kesän jälkeen uusia ryppyjä ja selvempiä juonteita. Voit välttää sen käyttämällä silmänympärysseerumia tai -voidetta.

5. Älä unohda kaulaa ja dekolteen aluetta - Tiesitkö, että näiden kahden alueen ikääntymisen merkit näkyvät nopeammin kuin kasvoilla? Muista siis levittää voide myös näille alueille, se kannattaa!

Ja odota - meillä on sinulle vielä yksi ihonhoitovinkki:

Muista lisätä The Glow™ -uutuustuotteemme osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi! 

RS1525_OsloSkinlab_0622_13005_W-Article_1140x600.jpg

Beautiful skin starts from within