RS1687_OSL_082214310_W-Article_1140x600.jpg

Tutustu uutuuteen: The Beauty Pearls!™

Olemme päivittäneet aiemmin tuotevalikoimaamme kuuluneen The Basics – tuotteen koostumusta entistä paremmaksi! Saammeko esitellä: The Beauty Pearls™ Inside Out Beauty Nutrition!

Olemme päivittäneet aiemmin tuotevalikoimaamme kuuluneen The Basics – tuotteen koostumusta entistä paremmaksi! Tässä yhteydessä innostuimme muuttamaan kertaheitolla myös tuotteen nimen sekä kapselien värin ja muodon. The Basics on nyt The Beauty Pearls! The Beauty Pearlsin kuukausiannos sisältää 140 ihoa hellivää ”helmeä”, uudessa kätevässä ja kauniissa tuotelaatikossa.

RS1689_OSL_082214353_W-Article_1140x600.jpg

Uudet ainesosat

Uudistetut kapselit sisältävät nyt polyfenoleja vihreästä kahvipapu-uutteesta. Näiden polyfenoleiden on tutkimuksissa osoitettu lisäävän ihon kosteutta.

Niasiini, retinoli ja sinkki

Lisäksi olemme lisänneet tuotteeseen niasiinia, retinolia ja sinkkiä - ainesosia, jotka ovat monelle tuttuja ihovoiteista ja seerumeissa. Nämä ainesosat ovat kuitenkin tehokkaita myös suun kautta nautittuna, ja jokaisella niistä on tutkittu vaikutus päivittäin otettuna joko ihoon, hiuksiin ja/tai kynsiin*.

Pienemmät kapselit

Uudistimme myös kapseleita – siksi nimi Beauty Pearls! Pienemmän koon myötä helmimäiset kapselit ovat aiempaa helpompi niellä. Uusia kapseleita annostellaan viisi päivässä, mutta saamamme palautteen mukaan kapselin pienempi koko tekee käyttökokemuksesta merkittävästi paremman, vaikka kapseleita otetaankin viisi kahden sijaan.

RS1694_OSL_082214439_W-Article_1140x600.jpg

Täydellinen ihonhoitorutiini sisältäpäin!

The Beauty Pearls -kapselit eivät korvaa The Solution -valmistetta, koska ne eivät sisällä kollageenia, mutta ne toimivat loistavasti yhdessä! The Beauty Pearls täydentää ihonhoitorutiinisi varmistamalla, että elimistölläsi on kaikki oikeat vitamiinit ja kivennäisaineet, jolloin saat enemmän irti myös The Solution -kollageenijauheesta.