OSL_9853_1920x1080.jpg

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä nauttii koko keho.

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin. Ihon ikääntymistä voidaan esimerkiksi ennaltaehkäistä ulkoapäin suojaamalla iho auringolta suojakertoimin ja voitein, mutta myös sisältäpäin nauttimalla riittävästi tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Kollageenin vähenemisen tiedetään myös olevan tärkein yksittäinen tekijä ryppyjen ja juonteiden kehittymiseen.

Ihon tärkeä keskimmäinen kerros saa ihon uloimman näkyvän osan pysymään sileänä ja kiinteänä. Ihon keskikerroksen kuiva-aineista yli 80 % on kollageenia. Kollageenipitoisuuden laskiessa 25–30 ikävuoden jälkeen muuttuu keskikerros asteittain «huokoisemmaksi». Iho menettää kiinteyttään ja ikääntyy. Kun ravitset kehoasi hydrolysoiduilla kollageenipeptideillä et pelkästään vähennä vaan myös ennaltaehkäiset ryppyjä ja juonteita.

Vaikka rypyt usein ensimmäiseksi ilmaantuvatkin kasvoillemme, näkyy ikääntyminen vuosien myötä myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: muutos ei näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä nauttii koko keho.

Sisäinen ihonhoito ei myöskään vie paljoa aikaa. The Solution™ Beauty Collagen on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on täysin mautonta ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!