Stephanie_1398_W-Article_1140x600.jpg

Stephanien vinkit kesäiseen Kööpenhaminaan

Tässä kuussa Stephanie, joka vetääTanskan markkinaamme, jakaa sisäpiirin vinkit kesäiseen kaupunkilomaan Kööpenhaminassa. Lukaise linkin takaa Stephanien neljä tärppiä onnistuneeseen lomaan yhdessä Euroopan viehättävimmissä kaupungeista.

Mene piknikille yhteen kaupungin monista puistoista ja puutarhoista


Jos vierailet Kööpenhaminassa kesällä ja jos sää sallii, mene eväsretkelle Kongens Haveen (The Kings Garden), joka on kaupungin vanhin ja vierailluin puisto. Kauniissa puistossa on historiallinen Rosenborgin linna vuodelta 1606. Jos ajoitat vierailusi oikeaan aikaan, voit nähdä kuninkaallisten vartijoiden kävelevän kaupungin halki päästäkseen Amalienborgin linnaan – kuningatar Margrethe ll:n kotiin – vartijoiden vaihtoon joka päivä klo 12.

iStock-115942153_W-Article_1140x600.jpg

Testaa tanskalainen lounas


Nauti perinteinen lounas Shønnemann-ravintolassa, joka on yksi Kööpenhaminan parhaista paikoista kokeilla klassisia tanskalaisia avovoileipiä, "smørrebrødejä". Muista varata pöytä etukäteen, sillä ravintola on erittäin suosittu, hyvästä syystä.

Näe kaupunki mereltä päin


Tiesitkö, että nimi "København" (Kööpenhamina) muodostuu sanoista "kauppa" ja "satama". Tutustu Kööpenhaminaan mereltä käsin varaamalla matka Canal Toursille värikkäässä Nyhavnissa. Jos haluat tutustua nähtävyyksiin mieluummin rannalta, muista vuokrata pyörä ja tutustua kaupunkiin samalla tavalla kuin useimmat paikalliset. Tunnetaanhan Kööpenhamina myös maailman pyöräilypääkaupunkina, jossa on yli viisi kertaa enemmän polkupyöriä kuin autoja.

iStock-1141811089_W-Article_1140x600.jpg

Reffenissä pääset nauttimaan katuruoasta, taiteesta ja kulttuurista


Jos etsit hyvää ruokaa, luovuus-työpajoja, kulttuurielämyksiä ja erilaisia innovatiivisia projekteja, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että turisteja, tämä on oikea paikka! Refshaleøenissa sijaitsevassa Reffen-katuruokapaikassa on kansainvälinen tunnelma, edustettuina on yli 17 kansallisuutta ja siellä kööpenhaminalaiset myös osallistuvat alueen kehittämiseen. Joka viikko järjestetään yhteisöllisiä tapahtumia, joissa on kaikkea bingosta ja tietokilpailuista työpajoihin, keskusteluihin ja konsertteihin.