OsloSkinlab_0619_9761_1920x1080.jpg

Kollageeni toimii ihon kantavana rakenteena

”Kun näimme säännöllisellä hydrolysoidun kollageenin nauttimisella saavutetut tulokset, päätimme ottaa valmisteen myyntiin myös hoitoloihimme”, kertoo Anne Berit Eide, ihoterapeutti ja norjalaisen Oslo Hudpleieklinikk -ihonhoitoklinikan perustaja.

Anne Berit Eidellä on ihonhoidosta jo kolmenkymmenen vuoden kokemus. Näiden vuosien aikana hän on pyrkinyt löytämään parhaan mahdollisen reseptin ihon hoitoon, jota noudattamalla iho voi hyvin ja pysyy sileänä ja terveenä.

– Työskentelemme klinikallamme innovatiivisten ja tunnustettujen tuotteiden, menetelmien ja laitteiden parissa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa parhaat mahdolliset tulokset klinikkamme esteettisistä hoidoista. Annamme asiakkaillemme räätälöidyt hoito-ohjelmat, ja samalla kerromme, miten elämäntavat ja ruokavalio vaikuttavat ihon kuntoon.

Riittävä kollageenipitoisuus luo hyvän pohjan ulkoiselle ihon hoidolle

Ihoa kannattaa vahvistaa myös sisältäpäin, Eide kertoo. Kollageenikuidut muodostavat yli 80 % ihon kuiva-aineista.

– Ne toimivat ihon kantavana rakenteena, ja tekevät ihokerroksista täyteläiset ja kiinteät, kuvailee Eide. Ihon nestetasapainon säilyttämiseksi on myös tärkeää juoda tarpeeksi vettä. Ihon riittävä kosteus ja kollageenipitoisuus luovat optimaalisen pohjan ulkoiselle ihonhoidolle. Kun kollageenipitoisuus vähenee ja ihon alimmat kerrokset kaipaavat nestettä, pinta tavallaan murtuu johtaen ihon epätasaisuuksiin: juonteisiin, ryppyihin ja selluliittiin.

– Silloin ei syvillä hoitomenetelmillä kuten galvaanisella virralla, mikroneulauksella tai injektiohoidoilla päästä haluttuihin tuloksiin. Parhaat hoitotulokset saadaan silloin, kun ihon kollageenipitoisuus ja nestetasapaino ovat hyvät.

Ravintolisällä näkyviä tuloksia

Eide kuvailee kollageenia sisältävien naamioiden, seerumien ja kosteusvoiteitten antavan iholle ravinteita ja suojaa, ja auttavan ihoa säilyttämään nestetasapainon.  

– Nämä tuotteet eivät kuitenkaan pysty ravitsemaan kollageenilla ihon syvempiä kerroksia, vaan niiden on saatava kollageeninsa sisältäpäin, hän toteaa. Eiden mielestä ihon vanhenemisen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä onkin otettu suuri edistysaskel, kun kehoa voidaan ravita kollageenipeptideillä, joita iho pystyy käyttämään hyväkseen.

– Kun näimme säännöllisellä hydrolysoidun kollageenin nauttimisella saavutetut tulokset, päätimme ottaa valmisteen myyntiin myös hoitoloihimme, hän kertoo. Hydrolysoiduista kollageenivalmisteista ihonhoitoklinikan valinta kohdistui helppokäyttöisessä jauhemuodossa olevaan Oslo Skin Lab The Solution™ -tuotteeseen.

– Valmisteella on tehty paljon tutkimuksia. Satunnaistetut, lumekontrolloidut ja kaksoissokkoutetut tutkimustulokset kertovat, että rypyt vähenivät keskimäärin yli 20 prosentilla kahdeksan viikon käytön jälkeen. Käytämme hoitolassamme ihoskanneria tulosten mittaukseen, ja on ollut vaikuttavaa nähdä, miten asiakkaittemme iho on parantunut kollageenilisän käytön aloittamisen jälkeen. Me ihoterapeutit olemme iloisia voidessamme tarjota iholle näkyviä parannuksia The Solution™ -tuotteen avulla.