nainenkeittiossa_1920x960_1118_FI_.jpg

Miia Ezen: Tämä toimii!

Miia Ezen on tunnettu bloggaaja ja meikkaaja-maskeeraaja, joka omien sanojensa mukaan rakastaa meikkejä, purkkeja ja puteleita ja hurahti kosmetiikkaan jo ala-asteikäisenä. Häntä voi syystä kutsua kauneuden ammattilaiseksi.

Vasta 36-vuotias Miia Ezen ei odottanut tuloksia Oslo Skin Labin The Solution™-kollageenivalmisteen käytöstä, eikä varsinkaan vain kahden kuukauden mittaiselta testijaksolta.

Epäilyksistä huolimatta tuloksia kuitenkin syntyi. Vaikkei varsinaisesti ikäkriisistä kärsikään, on Miia jo ehtinyt kiinnittää huomiota kasvojensa ryppyihin ja juonteisiin. Itseään tulee tarkkailtua eri tavalla, kun kuvia otetaan ja julkaistaan useitakin kertoja viikossa. Saatuaan yhteistyöehdotuksen Oslo Skin Labilta lähti hän mielenkiinnolla kokeilemaan The Solutionin™ käyttöä.

Testiin liitettiin Visia-ihoanalyysi, joka kertoo ihon kuulumiset muun muassa rypyistä ja juonteista ja UV-säteiden aiheuttamista vaurioista. Analyysi tehtiin ennen kollageenivalmisteen käytön aloittamista, ja se toistettiin testijakson jälkeen.  

Jatka sillä tuotteella, jota nytkin käytät!

Kahdeksan viikon käyttöjakson päätyttyä ihoanalyysi tehtiin uudelleen samassa paikassa ja samalla laitteella. Uudet tulokset olivat paremmat kuin edellisellä kerralla. Eniten tuloksissa hämmästytti se, mitä uudesta analyysista puuttui. Ensimmäisessä analyysissa esiintyneet syvät uurteet olivat tyystin kadonneet! – Hoitaja ei tiennyt, mitä tuotetta testasin, mutta kehotti minua edelleen jatkamaan samaisen valmisteen käyttöä.  

Valmiste, joka todella toimii.

Miia oli yllättynyt ihollaan näkyvistä muutoksia. – Olin lukenut tutkimustuloksista, joissa ryppyjen syvyys väheni kokonaisella kahdellakymmenellä prosentilla, mutta testiryhmän naiset olivat 45–65-vuotiaita eli huomattavasti itseäni vanhempia. Valmisteen käytön Miia koki helpoksi, ja hän nautti sen usein aamupirtelöön sekoitettuna.

– Jauheen voi sekoittaa ruokaan tai juomaan, eikä se maistu yhtään miltään, kirjoittaa Miia. Lukijoilleen hän kertoo jatkavansa Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käyttöä myös kokeilujakson jälkeen.

– En voisi olla tyytyväisempi, koska tämä jauhe todella toimii, hehkuttaa Miia Ezen blogissaan.