Matalammat juonteet kahdeksassa viikossa

The Solution™ -valmisteen sisältämää kollageenia tutkittaessa on osoitettu että päivittäinen peptidimuotoisen kollageenin nauttiminen voi vähentää ryppyjen syvyyttä ja lisätä ihon kimmoisuutta.

Lue lisää tutkimuksista täältä

The Solution™ -valmisteen päivittäisen käytön tehoa on mitattu kauneushoitoloiden (Cityklinikka Suomessa) toteuttamissa VISIA-laitteella tehdyissä ihoskannauksissa.

Vanessa Rudjord (42) on iloinen tuotteesta, jonka käyttöön liittyvät tulokset voidaan mittauksin todentaa. Hän itse testasi tuotteen käyttöä viime vuonna. Myös hänen kohdallaan olivat tulokset kiistattomat: rypyt ja juonteet vähenivät selvästi kahdeksan viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Huomasin muutokset kahden kuukauden kuluessa. Ihoni tuntui kiinteämmältä. Kollageenijauhe täydentää hyvin ihonhoidon suosikkituotteideni valikoimaa. Tunnustan olevani tuotteesta jo täysin riippuvainen.

Vanessa Rudjord

Vibeke Nordbyen (52) iho skannattiin huhtikuussa 2017 ensimmäisen kerran, mutta kesäloman vuoksi jälkimmäinen kuvaus suoritettiin vasta neljä kuukautta myöhemmin. Vaikka auringonotto ja myöhäiset illanvietot voivat rasittaa ihoamme, voitiin mittauksissa todeta kollageenijauheen päivittäisen käytön tuomat vaikutukset.

Yllätyin positiivisesti nähtyäni tulokset. Kaikkien, joita ikääntymisen hidastaminen ja ihon hyvinvointi kiinnostaa, kannattaisi ehdottomasti kokeilla valmisteen käyttöä. Kaikki me kai haluamme säilyttää ulkonäkömme nuorekkaana ja luonnollisena niin kauan kuin vain suinkin mahdollista?

Vibeke Nordbye