OSL_woman_livingroom_drink.jpg

"Kieltämättä testitulokset yllättivät"

Ensimmäiset ikääntymisen merkit ja huonosti nukutut yöt alkoivat näkyä Majn iholla. Tästä syystä hän lähti uteliaana testaamaan Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenijauhetta.

Juuri kolmekymmentäneljä vuotta täyttänyt Maj on jo havainnut ensimmäiset ikääntymisen merkit ihollaan. Huonosti nukutut yöt ja epäterveellinen ruokavalio näkyvät iholla helpommin kuin parikymppisenä. Maj oli jo aiemmin kuullut Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenijauheesta, ja lähti uteliaana ja avoimin mielin testaamaan tuotetta.

Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmiste on täysin mautonta ja hajutonta jauhetta, jonka voi sekoittaa veteen, smoothieen tai vaikkapa jugurttiin. Maj nautti jauheen aina aamupalan yhteydessä sekoitettuna isoon lasilliseen vettä. – Samalla tulee juotua extralasillinen vettä, kertoo Maj, ja lisää, ettei jauhe ihan oikeasti maistu yhtään miltään. Maj myös kiittää yksittäispakattujen päiväannosten kulkevan helposti matkalle mukaan.

Ennen valmisteen käytön aloittamista Maj kävi tamperelaisessa kauneushoitolassa Visia-ihoanalyysissa, jossa ihosta mitattiin muun muassa rypyt, juonteet, pigmentaatio ja epäpuhtaudet. Samainen analyysi toistettiin kolmen kuukauden mittaisen käyttöjakson päätyttyä.

Kolmen kuukauden jälkeen uusittu ihoanalyysi kertoi positiivisesta muutoksesta erityisesti ryppyjen osalta. Myös Majn ihon kimmoisuus oli lisääntynyt yhdeksästä prosentista kolmeenkymmeneenseitsemään prosenttiin. – Kollageenilla ei ole vaikutusta couperosaan, mutta punaiset kohdat ihollani olivat mittauksen mukaan vähentyneet kymmenellä prosentilla, mikä viittaisi myös ihon vahvistumiseen, kirjoittaa Maj blogissaan. Koska Majn testijakso ajoittui kesään, näkyi analyysissa myös auringossa vietetty aika kasvojen pigmenttimuutosten lisääntymisenä. – Jatkossa täytyykin kiinnittää huomiota aurinkosuojan käyttämiseen entistä enemmän, Maj pohtii. – Ikääntymisen myötä ja kollageenin määrän vähentyessä iho menettää vastustuskykyään vaikutuksille, joita esimerkiksi auringosta aiheutuu.

OSL_skin_analysis.jpg

Testijakson jälkeen Maj on huomannut ihonsa voivan hyvin. – Ihoanalyysi oli supermielenkiintoinen ja kieltämättä testitulokset yllättivät. Ihonhoitorutiinini ovat pysyneet kollageenijauhetta lukuunottamatta samana, ainoastaan ehkä näin kesällä meikkiä on tullut käytettyä vähemmän. Olen huomannut itsekin ihoni voivan hyvin ja ehkä sitä tiettyä hehkua on lähiaikoina ollut enemmän. – Parhaan tehon saamiseksi kollageenijauhetta tulisi nauttia pitkäaikaisesti päivittäin, kirjoittaa Maj. – Parin päivän unohtuminen välistä ei sen sijaan aiheuta mitään katastrofia. Tuloksiin tyytyväinen Maj on ajatellut jatkaa valmisteen käyttöä tulevaisuudessakin.

Maj on tuottanut sisältöä lifestyle-blogiinsa jo vuodesta 2009 lähtien. Magicpoks-blogin aihealueina on sisustaminen, matkustaminen, tyylipohdinnat ja kauneudenhoitovinkit. Tutustu Magicpoks-blogiin ja Majn kokemuksiin Oslo Skin Labin The Solution -valmisteen käytöstä tästä linkistä http://magicpoks.fi/2019/08/kollageenijauhe-osaksi-kauneusrutiineja/