Harpers_Bazaar_1920x1080.jpg

Arvostettu Harper’s Bazaar palkitsi The Solution™- kollageenin!

The Solution™ Beauty Collagen nappasi voiton kotiin tšekkiläisen Harper’s Bazaarin vuotuisessa Anti-Aging Awards -kilpailussa.

Harper’s Bazaarin kauneustoimittajat testaavat vuosittain uusia markkinoille tulleita anti-age -tuotteita. Niiden joukosta he valitsevat voittajaksi tuotteen, joka on tehokkain, ja jota on myös helppo käyttää. Tänä vuonna 'Inner Beauty'- kategorian palkinto myönnettiin The Solution™ -kollageenivalmisteelle.  

Omaa klinikkaansa Helsingborgissa pitävä Emelie Ekstrand on itse nähnyt The Solutionin tuomat vaikutukset, eikä siksi olekaan yllättynyt Harper’s Bazaarin myöntämästä palkinnosta.

- The Solution™ on ansainnut voittonsa. Se on  äärettömän hyvä tuote ja helppo tapa pitää huolta ihosta, sanoo Emelie.

Emelie on mielenkiinnolla seurannut ihoskannauksia, jotka hän on tehnyt The Solution -kollageeni­valmistetta käyttäville asiakkailleen. Heidän joukossaan on muun muassa tanskalainen kauneusalan vaikuttaja ja bloggaaja Silke Grane. Silke on käyttänyt The Solution -valmistetta nyt jo yli vuoden.

- Silken iholle tehdyt skannaukset osoittavat uskomattomia tuloksia. Mutta olemme yhtä lailla vaikuttuneita tuloksista, joita vain lyhyen aikaa valmistetta käyttäneet asiakkaamme ovat saaneet, ja näitä tulee koko ajan lisää, toteaa Emelie.

The Solution™ -kollageenivalmisteen käytöllä ei ole raportoituja negatiivisia vaikutuksia. Se on Emelien mielestä myös merkittävän tärkeä asia. 

- On upeaa, että Oslo Skin Labin kollageenilla on vankka näyttö siitä, että sen käytöllä saa tuloksia. Kun tutkimukset on tehty kaksoissokkoutettuina ja placebokontrolloituina, ovat tulokset luotettavia: tutkimukseen osallistuneiden lisäksi ei tutkimushenkilöstökään tiedä, kuka osanottajista on nauttinut sitä «oikeaa» jauhetta. Lisäksi tulosten seurannassa käytetty laite mittaa ryppyjen syvyyden erittäin tarkasti. Markkinoilta onkin vaikea löytää toista tuotetta, jolla olisi yhtä paljon tutkimuksia tukenaan, sanoo Emelie.

Vaikka vaikutusten havaitseminen onkin yksilöllistä, voitiin tutkimukseen osallistuneilla havaita keskimääräinen 20 %:n vähennys ryppyjen syvyydessä kahdeksan viikon käyttöjakson aikana.  Lue lisää tutkimuksista täällä.