1140x600_hanna.jpg

Hanna Väyrynen: Jatkan ehdottomasti tämän valmisteen käyttöä.

Hanna Väyrynen on ensimmäisiä suomalaisia ammattibloggaajia. Hänen Strictly Style -bloginsa on perustettu vuonna 2009. Kun Hannalle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käyttöä, ajatteli hän, ettei sen syömisestä mitään haittaakaan olisi.

Kollageenijauheet ovat olleet viime vuosina ihonhoidon suurimpia trendejä. Useiden julkisuuden henkilöiden tiedetään olevan valmisteiden säännöllisiä käyttäjiä, ja Hanna Väyrysellä on myös tuttavia, jotka vannovat kollageenituotteiden nimeen. Se sai Hannankin kiinnostumaan kollageenivalmisteen kokeilusta.

Ennen kuin Hanna Väyrynen aloitti Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteen käytön, tehtiin hänen kasvoilleen kattava ihoanalyysi. Ihosta mitattiin muun muassa ihohuokoset, rypyt ja juonteet, ihon tasaisuus ja epäpuhtaudet. Samainen analyysi tehtiin uudelleen testijakson päätyttyä.

Käytettyään säännöllisesti Oslo Skin Labin kollageenijauhetta reilun kolmen kuukauden ajan kirjoittaa Hanna blogissaan ihonsa tuntuvan hieman kimmoisammalta ja kuulaammalta.

– Aivan kuin ne hiljalleen ilmestyneet pienet rypyt ja juonteet silmien ympärillä olisivat vähän pehmittyneet, hän kertoo. Hannan tekemiä huomioita tukivat myös testijakson päätyttyä tehdyn ihoanalyysin mittaustulokset. Hän oli ällistynyt, että muutos analyysissa oli noin suuri.

– Monet bloggaavat ystäväni ovat käyneet saman testin, ja huomanneet samanlaisia tuloksia. Tuote todella tuntuu toimivan, iloitsee Hanna.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen on täysin mauton ja hajuton jauhe, joka voidaan sekoittaa kylmään tai kuumaan juomaan tai ruokaan. Hannalle tuli tavaksi sekoittaa yksi annospussillinen päivässä kylmään vesilasilliseen, jonka hän nautti ennen aamukahviaan.

– Näin muistaa juoda vettäkin enemmän, kertoo Hanna. Hanna Väyrynen on nyt 34-vuotias – juuri sen ikäinen, että ensimmäiset pienet rypyt ovat alkaneet ilmestyä. – K

ollageenin tuotantoni on hidasta alamäkeä, hän toteaa. – Tämä valmiste tuntuu todella auttavan, joten ehdottomasti jatkan tuotteen käyttöä! Tutustu Hanna Väyryseen ja hänen kokemuksiinsa The Solution -kollageenivalmisteen käytöstä tästä .