Arvostettu Harper’s Bazaar palkitsi The Solution™- kollageenimme!

The Solution™ Anti-wrinkle Collagen nappasi voiton kotiin tšekkiläisen Harper’s Bazaarin vuotuisessa Anti-Aging Awards -kilpailussa.

Pilates-ohjaaja Saara Sahrman: vanheneminen on helpottavaa!

Saara Sahrman on pilates-ohjaaja, musiikkipedagogi ja Turussa sijaitsevan Sporting Art Studion omistaja. Saara on kehittänyt SaSS -kehonhallintamenetelmän ja työssään opettaa kehonhallintaa modernilla tietämyksellä, intuitiivisesti, aina asiakkaan näkökulmasta. Saaran mielestä on tärkeää, että hyvä olo näkyy ulospäin.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin.

Viisi naista kokeili neljän kuukauden ajan kollageenijauheen toimivuutta arjessaan. Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Viisi nelikymppistä naista testasi Oslo Skin Lab®:in The Solution™ -kollageenijauhetta neljän kuukauden ajan. Kaikki kokeilijat huomasivat koejakson aikana sekä sen jälkeen positiivisia vaikutuksia ihossaan.

Silke Grane: Vuoden jälkeen tulokset paranivat entisestään

49- vuotiaan Silke Granen ensimmäisestä ihoanalyysista on vierähtänyt aikaa jo yli vuosi. Ensimmäinen analyysi toteutettiin Silken käytettyä Oslo Skin Labin The Solution™- kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan, ja se paljasti ryppyjen syvyyden vähentyneen huikeat 51 prosenttia. – En ollut uskoa silmiäni, kun kakkoskierroksen analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke.

Miten ihosi voi kesän jälkeen?

Takana on pitkä, kuuma ja kesä moni meistä vietti sen auringosta nauttien. Vaikka tiedämme, että ihon suojaaminen auringolta on tärkeää, viimeistään nyt huomaamme, miten tärkeää se on. Kylpyhuoneen valossa monille valitettavasti paljastuu totuus päivettyneestä ihosta: juonteet ja rypyt saattavat olla entistä näkyvämpiä.

Jenni Ukkonen: Kollageenivalmisteesta tuli helposti osa aamurutiinia

Jenni Ukkonen on yksi Suomen pitkäaikaisimmista muoti- ja lifestylebloggaajista. Matkavinkkien lisäksi ulkomailla asuva Jenni kirjoittaa tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Stressi vanhentaa ihoasi - näin korjaat tilanteen.

Stressi on ihon hyvinvoinnin vihollinen numero yksi. Ehkäise ja korjaa stressin iholle aiheuttamia vaurioita ajoissa.

Jutta Hirsimäki haluaa tukea ihonsa hyvinvointia luonnollisella tavalla

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja tyylistä kirjoittava Jutta Hirsimäki pohdiskelee blogissaan aikuistumista. Kolmekymppinen bloggaaja on pikkuhiljaa havainnut ikääntymisen alkavan näkyä myös ihossaan.

Hoida päivettynyttä ihoa kollageenilla

Aurinko tekee ihmiselle hyvää, mutta sillä on myös haittavaikutuksia – UV-säteily on yksi merkittävimpiä ihon vanhenemisen vauhdittajia.

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito kannattaa!

Hurmaava mainoskasvomme bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova 38, on vakiinnuttanut The Solution-kollageenilisän omiin kauneusrutiineihinsa.

Kollageenipeptidit ihon avuksi

Kollageenituotteita on monenlaisia, oikeaan tyyppiin ja laatuun kannattaa panostaa.

Tulokset yllättivät Minnan

Ihoanalyysi paljasti, että The Solution™-kollageenijauhe tekee ihosta nuorekkaamman. Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen yllättyi kollageenikuurin tuloksista.

The Solution™ ehdolla Costume-lehden Kauneussuosikiksi!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen -valmiste on ehdolla muotilehti Costumen kauneudenhoidon suosikkituotteeksi.

Ihoa kannattaa buustata sisäisesti

Me kaikki tiedämme, että ravinnolla on vaikutus hyvinvointiimme ja ulkonäköömme. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio on avain terveeseen elämään, ja se luo myös pohjan hyvinvoivalle ja freesille iholle.

Hilden ihonhoitovinkit

Hilde Ottem on norjalainen stylisti, joka auttaa naisia löytämään parhaat puolensa. Neuvonnassaan hän painottaa myös ravintoa, elämäntapoja ja ihonhoitoa.

Ihoanalyysin tulokset yllättivät.

Pia Dahlman on Muotikuiskaaja. Suosittu blogi paneutuu muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin; itse hän luonnehtii itseään muodin suurkuluttajaksi, joka laittaa kauneustuotteet tiukkaan testiin.

Miia Ezen: Tämä toimii!

Miia Ezen on tunnettu bloggaaja ja meikkaaja-maskeeraaja, joka omien sanojensa mukaan rakastaa meikkejä, purkkeja ja puteleita ja hurahti kosmetiikkaan jo ala-asteikäisenä. Häntä voi syystä kutsua kauneuden ammattilaiseksi.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä nauttii koko keho.

Herkku-smoothiet iholle

Ihoa on syytä ravita myös sisältäpäin. Nämä smoothiet ovat terveellisiä ja ravitsevia, täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, ja samalla erityisen helliviä iholle. Smoothiejuoma sopii hyvin aamupalaksi, brunssille tai välipalaksi ja saa ihosi hehkumaan!

Kollageenilisän käyttäminen kannattaa

Ruokavaliolla voi olla suuri vaikutus ihosi ikääntymiseen.

Hanna Väyrynen: Jatkan ehdottomasti tämän valmisteen käyttöä.

Hanna Väyrynen on ensimmäisiä suomalaisia ammattibloggaajia. Hänen Strictly Style -bloginsa on perustettu vuonna 2009. Kun Hannalle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käyttöä, ajatteli hän, ettei sen syömisestä mitään haittaakaan olisi.

Jennin smoothie- resepti

Jenni Alexandrova aloitti äskettäin juontotehtävät Radio Aallon aamussa ja tämän myötä aamu alkaa arkisin jo klo 04.00. Viikonloppusin Jenni kuitenkin keskittyy itsensä hemmottelemiseen.

Silvany Bricen: Terve iho tulee sisältä

Silvany Bricen (46) on norjalaisen ’The Beauty Edit’ -blogin pitäjä. Blogisaan hän jakaa lukijoidensa kanssa parhaat ihonhoito- ja kauneusvinkit.

Kollageenin avulla vähemmän selluliittia.

Kahden raskauden ja 43 kilon painonpudotuksen jälkeen tanskalainen Nadja Christophersen joutui toteamaan, että iho on menettänyt elastisuutensa. Hänellä oli myös jonkin verran selluliittia, josta hän toivoi pääsevänsä eroon.

Saara Sahrmanin kasvolihasharjoitteet

Pilatesohjaaja Saara Sahrmanin kehittämä kehonhuoltomenetelmä SaSS on lyhenne sanoista Sporting art Saara Sahrman ja se kuvastaa Saaran tapaa mieltää keho instrumentiksi. Myös kasvojen alueen lihakset tarvitsevat säännöllistä lihashuoltoa pysyäkseen kimmoisina ja nuorekkaina. Kasvojen harjoittelussa tukipilarit ovat tehokas palleahengitys ja keskustankäyttö, jotka kytkeytyvät niin venytyksiin kuin pään alueen lihaskuntoliikkeisiinkin. Harjoitteita suositellaan tehtäväksi kerran päivässä 3-5 päivänä viikossa.