Arvostettu Harper’s Bazaar palkitsi The Solution™- kollageenimme!

The Solution™ Anti-wrinkle Collagen nappasi voiton kotiin tšekkiläisen Harper’s Bazaarin vuotuisessa Anti-Aging Awards -kilpailussa.

Jutta Hirsimäki haluaa tukea ihonsa hyvinvointia luonnollisella tavalla

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja tyylistä kirjoittava Jutta Hirsimäki pohdiskelee blogissaan aikuistumista. Kolmekymppinen bloggaaja on pikkuhiljaa havainnut ikääntymisen alkavan näkyä myös ihossaan.

Jenni Ukkonen: Kollageenivalmisteesta tuli helposti osa aamurutiinia

Jenni Ukkonen on yksi Suomen pitkäaikaisimmista muoti- ja lifestylebloggaajista. Matkavinkkien lisäksi ulkomailla asuva Jenni kirjoittaa tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin.

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito kannattaa!

Hurmaava mainoskasvomme bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova 38, on vakiinnuttanut The Solution-kollageenilisän omiin kauneusrutiineihinsa.

Miten ihosi voi kesän jälkeen?

Takana on pitkä, kuuma ja kesä moni meistä vietti sen auringosta nauttien. Vaikka tiedämme, että ihon suojaaminen auringolta on tärkeää, viimeistään nyt huomaamme, miten tärkeää se on. Kylpyhuoneen valossa monille valitettavasti paljastuu totuus päivettyneestä ihosta: juonteet ja rypyt saattavat olla entistä näkyvämpiä.

Stressi vanhentaa ihoasi - näin korjaat tilanteen.

Stressi on ihon hyvinvoinnin vihollinen numero yksi. Ehkäise ja korjaa stressin iholle aiheuttamia vaurioita ajoissa.

Hoida päivettynyttä ihoa kollageenilla

Aurinko tekee ihmiselle hyvää, mutta sillä on myös haittavaikutuksia – UV-säteily on yksi merkittävimpiä ihon vanhenemisen vauhdittajia.

Kollageenipeptidit ihon avuksi

Kollageenituotteita on monenlaisia, oikeaan tyyppiin ja laatuun kannattaa panostaa.

Tulokset yllättivät Minnan

Ihoanalyysi paljasti, että The Solution™-kollageenijauhe tekee ihosta nuorekkaamman. Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen yllättyi kollageenikuurin tuloksista.

The Solution™ ehdolla Costume-lehden Kauneussuosikiksi!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen -valmiste on ehdolla muotilehti Costumen kauneudenhoidon suosikkituotteeksi.

Ihoa kannattaa buustata sisäisesti

Me kaikki tiedämme, että ravinnolla on vaikutus hyvinvointiimme ja ulkonäköömme. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio on avain terveeseen elämään, ja se luo myös pohjan hyvinvoivalle ja freesille iholle.

Hilden ihonhoitovinkit

Hilde Ottem on norjalainen stylisti, joka auttaa naisia löytämään parhaat puolensa. Neuvonnassaan hän painottaa myös ravintoa, elämäntapoja ja ihonhoitoa.

Ihoanalyysin tulokset yllättivät.

Pia Dahlman on Muotikuiskaaja. Suosittu blogi paneutuu muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin; itse hän luonnehtii itseään muodin suurkuluttajaksi, joka laittaa kauneustuotteet tiukkaan testiin.

Miia Ezen: Tämä toimii!

Miia Ezen on tunnettu bloggaaja ja meikkaaja-maskeeraaja, joka omien sanojensa mukaan rakastaa meikkejä, purkkeja ja puteleita ja hurahti kosmetiikkaan jo ala-asteikäisenä. Häntä voi syystä kutsua kauneuden ammattilaiseksi.

Antioksidantit suojaavat ihoa ikääntymiseltä

Antioksidantit ovat elimistön keino torjua hapettumista ja suojata soluja ja myös ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Read more

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä nauttii koko keho.

Matalammat juonteet kahdeksassa viikossa

The Solution™ -valmisteen sisältämää kollageenia tutkittaessa on osoitettu että päivittäinen peptidimuotoisen kollageenin nauttiminen voi vähentää ryppyjen syvyyttä ja lisätä ihon kimmoisuutta.

Herkku-smoothiet iholle

Ihoa on syytä ravita myös sisältäpäin. Nämä smoothiet ovat terveellisiä ja ravitsevia, täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, ja samalla erityisen helliviä iholle. Smoothiejuoma sopii hyvin aamupalaksi, brunssille tai välipalaksi ja saa ihosi hehkumaan!

Hanna Väyrynen: Jatkan ehdottomasti tämän valmisteen käyttöä.

Hanna Väyrynen on ensimmäisiä suomalaisia ammattibloggaajia. Hänen Strictly Style -bloginsa on perustettu vuonna 2009. Kun Hannalle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käyttöä, ajatteli hän, ettei sen syömisestä mitään haittaakaan olisi.