Seitsemän vinkkiä kesäiholle

Kevyt ja puhdistava viherpasta

Neljä naista testasi kollageenia neljän kuukauden ajan

Neljän naisen testiryhmä & neljä kuukautta - Mitä vaikutuksia kollageenijauheen käytöllä oli?

Inspiroidu Jenni Alexandrovan aamurutiineista

Mikä on kiireettömien aamujen ja huolettoman kauneuden salaisuus? Kurkkaa kanssamme Jenni Alexandrovan aamurutiineihin, ja poimi talteen parhaat vinkit rauhallisen aamutunnelman luomiseen sekä nopean ehostuksen tekoon.

Kosmetologin vinkit: Päivitä ihonhoito talvesta kevääseen

Kevään kynnyksellä on aika päivittää ihonhoitorutiini ajan tasalle.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset näkyvät kauttaaltaan sillä vaikutuksista hyötyy iho niin kasvoilla kuin vartalossakin.

Kollageenirutiini - ihonhoitorutiini, joka hoituu lähes huomaamatta

Ihonhoito, niin kuin muutkin hyvät rutiinit, edellyttävät hieman säännöllisyyttä ja kärsivällisyyttä juurtuakseen pysyviksi tavoiksi. Jotta kollageenin vaikutukset voisi kirjaimellisesti tuntea nahoissaan, on sitä muistettava käyttää päivittäin pitkäjänteisesti.

Kosmetologi Maria Rantasen ihonhoitovinkit

- Ihon syvimpiin kerroksiin pystyt nimenomaan vaikuttamaan sillä mitä syöt, sanoo Maria Rantanen, Cidesco- kosmetologi ja fytonomi. Ihon kokonaisvaltainen hoitaminen on aina kiinnostanut Mariaa. Mistä ihanteellinen ihonhoitorutiini koostuu ammattilaisen näkökulmasta? Lue alta Marian vinkit.

The Solution ™ Beauty Collagen on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja tunnetuilta tahoilta, kuten Harper's Bazaar, COSTUME ja Dutch Beauty Awards

Vuonna 2017 lanseerattu The Solution™ - kollageenijauhe on niittänyt menestystä kansainvälisesti ja tällä hetkellä Oslo Skin Lab myy tuotetta jo yhdeksässä eri maassa. The Solution ™ on nostettu esiin lukuisissa julkaisuissa, asetettu ehdolle ja palkittu useissa maissa. The Solutionilla on tällä tällä hetkellä viisi kansainvälistä kauneusalan palkintoa.

Silke Grane: Vuoden jälkeen tulokset paranivat entisestään

49- vuotiaan Silke Granen ensimmäisestä ihoanalyysista on vierähtänyt aikaa jo yli vuosi. Ensimmäinen analyysi toteutettiin Silken käytettyä Oslo Skin Labin The Solution™- kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan, ja se paljasti ryppyjen syvyyden vähentyneen huikeat 51 prosenttia. – En ollut uskoa silmiäni, kun kakkoskierroksen analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke.

Tehotreeni kiireisille

Voimaharjoittelu on tärkeää, mutta sille voi olla vaikea löytää aikaa. Oslo Skin Labin oma monitoimilahjakkuus, myös ryhmäliikuntaohjaajana kokenut Stine Eklund, lupautui jakamaan meille asiantuntijavinkkinsä. Tässä on treeni, joka on tehokas, helppo ja nopeasti hoidettu!

Keveästi kevääseen – pääsiäisenä voi herkutella fiksusti

Pääsiäisjuhliin liittyy usein monia makeita herkkuja. Olipa kyseessä suklaamuna, mämmi tai pasha, olemme melko varmoja, että tulet herkuttelemaan useammin kuin kerran pääsiäisen aikana! Vaikka kannustammekin nauttimaan kaikkia suosikkiherkkujasi kohtuudella, on hyvä pitää mielessä, että liiallinen sokerin syöminen voi saada olon väsyneeksi ja raskaaksi, ja sillä voi olla haitallisia terveysvaikutuksia - mikä saattaa näkyä myös ihon kunnossa.

Ihoystävällinen arkimenu

Oletkin ehkä pistänyt merkille, että me Oslo Skin Labilla puhumme usein ruokavalion merkityksestä iholle, mutta tiedostamme myös miten haastavaa voi olla suunnitella terveelliset ateriat koko viikolle kiireisen arjen keskellä. Tätä taakkaa helpottaaksemme kokosimme listan herkullisista arkiruoista, joita myös ihosi rakastaa.

Vinkkejä ihon huomioimiseen ruokavaliossa

Ruokavaliolla voi olla suurikin vaikutus ihoosi. Tässä 9 ravintoon liittyvää vinkkiä, joita ihosi rakastaa!

Täytetyt paprikat Välimeren tapaan

Herkullinen resepti täynnä C-vitamiinia ja antioksidantteja!

Haastattelu Oslo Skin Labin oman Cecilie Nordstrømin kanssa

Cecilie Nordstrøm on Oslo Skin Labin perustaja ja CMO. Toimistossa hänet tunnetaan luovana markkinoijana ja kannustavana johtajana. Juttelimme hänen urastaan ja taustastaan terveys- ja kauneuslisäravinteiden parissa, miten hänen kokemuksensa alalta vaikuttaa hänen elämäntyyliinsä ja mitä hän oppinut vuosien varrella.

Karoliinan ihon ikä väheni 3 vuotta kollageenin käytön myötä

Karoliina Pentikäinen aloitti The Solution -kollageenin käytön keskellä kiireisiä ruuhkavuosia. Hän kävi ihoanalyysissa ennen aloittamista ja uudelleen kahden kuukauden käytön jälkeen. Tulokset olivat selkeät! Vieraskynä-artikkelissa Karoliina kertoo omista samaistuttavista kokemuksistaan.

Terveellinen ja herkullinen Chia-marjahillo

Tämä yksinkertainen mutta herkullinen chia-marjahillo on täynnä ihoasi ravitsevia ainesosia!

Keskity itseesi - 3 vinkkiä

Juhlitpa ystävänpäivää sitten ystäviesi tai mielitiettysi kanssa, on tärkeää muistaa raivata kalenterista tilaa myös itsellesi!

Aika uudistaa aamupuuro! Pidä nälkä loitolla ja iho kunnossa tällä ravitselvalla reseptillä

Riippumatta siitä, liittyykö uudenvuodenlupaukseesi terveellisempi ruokavalio tai elämäntapa, tämä puuro on kokeilemisen arvoinen. Kun lisäät annokseen päivittäisen annoksesi The Solutionia, se hoitaa myös hipiääsi. Tämän puuron juju on monipuolisissa lisukkeissa ja mantelimaidon pehmeässä maussa.

Renée Toftin haastattelu: Aamurutiinit, talviuinti ja uudenvuodenlupaukset

Entisestä huippumallista ja nykyisestä kirjailijasta, ohjaajasta ja psykologista, Renée Toftista tuli yksi Oslo Skin Labin Tanskan lähettiläis käytettyään The Solution valmistetta kahdeksan kuukautta.

Vinkit vuoden aloitukseen itsemyötätuntoa harjoittamalla

Itsemyötätuntoa kannattaa jokaisen harjoitella. Kokosimme vinkit lempeään vuoden aloitukseen.

Näin pysyt ihonhoitoon liittyvissä uudenvuoden-lupauksissasi

Luultavasti moni meistä on vähentänyt ehostamiseen kuluvaa aikaa viime vuonna, kun olemme pääsääntöisesti istuneet kotikonttorilla ja pysyneet kotisohvilla.

Magicpoks: kollageenijauhe osana ihonhoitoa

Vieraskynäartikkeli: @magicpoks nimellä tunnettu vaikuttaja Maj Kajasmaa on käyttänyt The Solution™ -kollageenia jo useamman vuoden. Lue Majn kokemuksia kollageenijauheesta ihonhoidossa.

Kurpitsalatte

Kurpitsakausi on täällä! Kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine ja kurpitsasosetta voi hyödyntää lukuisilla tavoilla. Tässä kurpitsalla maustetussa latessa on mukana kurpitsan soseutettua maltoa ja mikä parasta, tämä juoma on täyttävä ja vähäkalorinen. Lisää mukaan päivittäinen The Solution -annoksesi ja nauti syksyn herkusta samalla kun hoidat ihoasi. Kauhean kätevää!

Kaunistava kukkakaalikeitto

Tiesitkö, että kukkakaali on kaunistava super-ruoka? Kukkakaali sisältää monia erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat terveyttäsi sekä sisältä että ulkoa. Jos haluat hyödyntää tätä moneen taipuvaa kasvista, kokeile nopeaa ja yksinkertaista kukkakaali -keittoreseptiä, joka pitää sinut lämpimänä ja hehkeänä siirtyessämme syksyisiin iltoihin.

Martina Aitolehti: Näin hoidan ihoani

Terveellisen elämän puolestapuhuja, personal trainer, hyvinvointi- ja ravitsemusvalmentaja Martina Aitolehti (39) on käyttänyt The Solution kollageenia jo useamman vuoden ja siitä onkin muodostunut tärkeä osa hänen päivittäistä ihonhoitorutiiniaan. Martina uskoo hyvän olon muodostuvan kokonaisvaltaisesti eri elämänalueiden balanssista. Mitä tämä tarkoittaa ihon hoidon kannalta? Kysyimme Martinalta hänen tärkeimmistä ihonhoitorutiineistaan ja tiedustelimme onko jotain, mistä hän vinkkaisi nyt nuoremmalle itselleen.

Jenni Alexandrova: Älä stressaa vaan nauti enemmän!

Kadehdittavan upealla iholla varustetun sisäisen kauneuden lähettiläämme Jenni Alexandrovan ajatuksia vanhenemisesta.

Marta Valtovirta

Premium naistenvaatemerkin Hálon perustaja, Marta Valtovirta on täysipäiväinen yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Marta innostui kokeilemaan The Solution -valmistetta ihonhoitonsa tehostamiseksi kiireisen arjen keskellä. Marta kertoi meille hieman yrittäjydestä, sekä itsestä huolehtimisen tärkeydestä ruuhkavuosien keskellä.

Ryppyjen syvyys vähentynyt 59% viiden kuukauden jälkeen

Hollantilainen TV-kasvo Renate Gerschtanowitz on tyytyväinen loistaviin tuloksiin, joita hän on saavuttanut ihollaan sen jälkeen, kun hän aloitti Oslo Skin Lab® The Solution ™ Beauty -kollageenijauheen käytön.

Oslo Skin Labin perustaja Cecilie Nordstrøm uskoo kollageenin tehoon ja sisäisen ihonhoidon tärkeyteen

- On itsestään selvää, että se mitä syömme vaikuttaa ihoomme. Iho tarvitsee oikeaa ravintoa, jotta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Cecilie Nordstrøm, nainen suositun The Solution™- kollageenin takana.

Saara Sahrmanin kasvolihasharjoitteet

Pilatesohjaaja Saara Sahrmanin kehittämä kehonhuoltomenetelmä SaSS on lyhenne sanoista Sporting art Saara Sahrman ja se kuvastaa Saaran tapaa mieltää keho instrumentiksi. Myös kasvojen alueen lihakset tarvitsevat säännöllistä lihashuoltoa pysyäkseen kimmoisina ja nuorekkaina. Kasvojen harjoittelussa tukipilarit ovat tehokas palleahengitys ja keskustankäyttö, jotka kytkeytyvät niin venytyksiin kuin pään alueen lihaskuntoliikkeisiinkin. Harjoitteita suositellaan tehtäväksi kerran päivässä 3-5 päivänä viikossa.

Kollageenijauhe testissä. Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Kollageenijauhe testissä: Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Pilates-ohjaaja Saara Sahrman: vanheneminen on helpottavaa!

Saara Sahrman on pilates-ohjaaja, musiikkipedagogi ja Turussa sijaitsevan Sporting Art Studion omistaja. Saara on kehittänyt SaSS -kehonhallintamenetelmän ja työssään opettaa kehonhallintaa modernilla tietämyksellä, intuitiivisesti, aina asiakkaan näkökulmasta. Saaran mielestä on tärkeää, että hyvä olo näkyy ulospäin.

Silvany Bricen: Terve iho tulee sisältä

Silvany Bricen (46) on norjalaisen ’The Beauty Edit’ -blogin pitäjä. Blogisaan hän jakaa lukijoidensa kanssa parhaat ihonhoito- ja kauneusvinkit.

Jennin smoothie- resepti

Jenni Alexandrova aloitti äskettäin juontotehtävät Radio Aallon aamussa ja tämän myötä aamu alkaa arkisin jo klo 04.00. Viikonloppusin Jenni kuitenkin keskittyy itsensä hemmottelemiseen.

Miten ihosi voi kesän jälkeen?

Takana on pitkä, kuuma ja kesä moni meistä vietti sen auringosta nauttien. Vaikka tiedämme, että ihon suojaaminen auringolta on tärkeää, viimeistään nyt huomaamme, miten tärkeää se on. Kylpyhuoneen valossa monille valitettavasti paljastuu totuus päivettyneestä ihosta: juonteet ja rypyt saattavat olla entistä näkyvämpiä.

Jenni Ukkonen: Kollageenivalmisteesta tuli helposti osa aamurutiinia

Jenni Ukkonen totesi kollageenilisän käytön helpoksi tavaksi pitää huolta ihosta.

Jutta Hirsimäki pitää kiinni rutiineista

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja tyylistä kirjoittava Jutta Hirsimäki pohdiskelee blogissaan aikuistumista. Kolmekymppinen bloggaaja on pikkuhiljaa havainnut ikääntymisen alkavan näkyä myös ihossaan.

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito kannattaa!

Hurmaava mainoskasvomme bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova 38, on vakiinnuttanut The Solution-kollageenilisän omiin kauneusrutiineihinsa.

The Solution™ ehdolla Costume-lehden Kauneussuosikiksi!

The Solution™ Beauty Collagen -valmiste on ehdolla muotilehti Costumen kauneudenhoidon suosikkituotteeksi.

Ihoa kannattaa buustata sisäisesti

Me kaikki tiedämme, että ravinnolla on vaikutus hyvinvointiimme ja ulkonäköömme. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio on avain terveeseen elämään, ja se luo myös pohjan hyvinvoivalle ja freesille iholle.

Hilden ihonhoitovinkit

Pyysimme norjalaista stylista Hilde Ottemia jakamaan parhaat kaundeudenhoitovinkkinsä aikuisille naisille.

Herkku-smoothiet iholle

Ihoa on syytä ravita myös sisältäpäin. Nämä smoothiet ovat terveellisiä ja ravitsevia, täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, ja samalla erityisen helliviä iholle. Smoothiejuoma sopii hyvin aamupalaksi, brunssille tai välipalaksi ja saa ihosi hehkumaan!

Kollageeni toimii ihon kantavana rakenteena

”Kun näimme säännöllisellä hydrolysoidun kollageenin nauttimisella saavutetut tulokset, päätimme ottaa valmisteen myyntiin myös hoitoloihimme”, kertoo Anne Berit Eide, ihoterapeutti ja norjalaisen Oslo Hudpleieklinikk -ihonhoitoklinikan perustaja.

Kollageenipeptidit ihon avuksi

Kollageenituotteita on monenlaisia, oikeaan tyyppiin ja laatuun kannattaa panostaa.