Kosmetologi Maria Rantasen ihonhoitovinkit

- Ihon syvimpiin kerroksiin pystyt nimenomaan vaikuttamaan sillä mitä syöt, sanoo Maria Rantanen, Cidesco- kosmetologi ja fytonomi. Ihon kokonaisvaltainen hoitaminen on aina kiinnostanut Mariaa. Mistä ihanteellinen ihonhoitorutiini koostuu ammattilaisen näkökulmasta? Lue alta Marian vinkit.

The Solution ™ Beauty Collagen on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja tunnetuilta tahoilta, kuten Harper's Bazaar, COSTUME ja Dutch Beauty Awards

Vuonna 2017 lanseerattu The Solution™ - kollageenijauhe on niittänyt menestystä kansainvälisesti ja tällä hetkellä Oslo Skin Lab myy tuotetta jo yhdeksässä eri maassa. The Solution ™ on nostettu esiin lukuisissa julkaisuissa, asetettu ehdolle ja palkittu useissa maissa. The Solutionilla on tällä tällä hetkellä viisi kansainvälistä kauneusalan palkintoa.

Kollageenirutiini - ihonhoitorutiini, joka hoituu lähes huomaamatta

Ihonhoito, niin kuin muutkin hyvät rutiinit, edellyttävät hieman säännöllisyyttä ja kärsivällisyyttä juurtuakseen pysyviksi tavoiksi. Jotta kollageenin vaikutukset voisi kirjaimellisesti tuntea nahoissaan, on sitä muistettava käyttää päivittäin pitkäjänteisesti.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin.

Silke Grane: Vuoden jälkeen tulokset paranivat entisestään

49- vuotiaan Silke Granen ensimmäisestä ihoanalyysista on vierähtänyt aikaa jo yli vuosi. Ensimmäinen analyysi toteutettiin Silken käytettyä Oslo Skin Labin The Solution™- kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan, ja se paljasti ryppyjen syvyyden vähentyneen huikeat 51 prosenttia. – En ollut uskoa silmiäni, kun kakkoskierroksen analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke.

Oslo Skin Labin perustaja Cecilie Nordstrøm uskoo kollageenin tehoon ja sisäisen ihonhoidon tärkeyteen

- On itsestään selvää, että se mitä syömme vaikuttaa ihoomme. Iho tarvitsee oikeaa ravintoa, jotta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Cecilie Nordstrøm, nainen suositun The Solution™- kollageenin takana.

Martina Aitolehti: Näin hoidan ihoani

Terveellisen elämän puolestapuhuja, personal trainer, hyvinvointi- ja ravitsemusvalmentaja Martina Aitolehti (39) on käyttänyt The Solution kollageenia jo useamman vuoden ja siitä onkin muodostunut tärkeä osa hänen päivittäistä ihonhoitorutiiniaan. Martina uskoo hyvän olon muodostuvan kokonaisvaltaisesti eri elämänalueiden balanssista. Mitä tämä tarkoittaa ihon hoidon kannalta? Kysyimme Martinalta hänen tärkeimmistä ihonhoitorutiineistaan ja tiedustelimme onko jotain, mistä hän vinkkaisi nyt nuoremmalle itselleen.

Miten ihosi voi kesän jälkeen?

Takana on pitkä, kuuma ja kesä moni meistä vietti sen auringosta nauttien. Vaikka tiedämme, että ihon suojaaminen auringolta on tärkeää, viimeistään nyt huomaamme, miten tärkeää se on. Kylpyhuoneen valossa monille valitettavasti paljastuu totuus päivettyneestä ihosta: juonteet ja rypyt saattavat olla entistä näkyvämpiä.

Jenni Ukkonen: Kollageenivalmisteesta tuli helposti osa aamurutiinia

Jenni Ukkonen on yksi Suomen pitkäaikaisimmista muoti- ja lifestylebloggaajista. Matkavinkkien lisäksi ulkomailla asuva Jenni kirjoittaa tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Stressi vanhentaa ihoasi - kollageeni auttaa korjaamaan tilanteen.

Stressi on ihon hyvinvoinnin vihollinen numero yksi. Ehkäise ja korjaa stressin iholle aiheuttamia vaurioita ajoissa: kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja vastustuskykyä rypyille ja juonteille.

Jutta Hirsimäki haluaa tukea ihonsa hyvinvointia luonnollisella tavalla

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja tyylistä kirjoittava Jutta Hirsimäki pohdiskelee blogissaan aikuistumista. Kolmekymppinen bloggaaja on pikkuhiljaa havainnut ikääntymisen alkavan näkyä myös ihossaan.

Hoida päivettynyttä ihoa kollageenilla

Aurinko tekee ihmiselle hyvää, mutta sillä on myös haittavaikutuksia – UV-säteily on yksi merkittävimpiä ihon vanhenemisen vauhdittajia.

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito kannattaa!

Hurmaava mainoskasvomme bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova 38, on vakiinnuttanut The Solution-kollageenilisän omiin kauneusrutiineihinsa.

Kollageenipeptidit ihon avuksi

Kollageenituotteita on monenlaisia, oikeaan tyyppiin ja laatuun kannattaa panostaa.

Tulokset yllättivät Minnan

Ihoanalyysi paljasti, että The Solution™-kollageenijauhe tekee ihosta nuorekkaamman. Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen yllättyi kollageenikuurin tuloksista.

The Solution™ ehdolla Costume-lehden Kauneussuosikiksi!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen -valmiste on ehdolla muotilehti Costumen kauneudenhoidon suosikkituotteeksi.

Ihoa kannattaa buustata sisäisesti

Me kaikki tiedämme, että ravinnolla on vaikutus hyvinvointiimme ja ulkonäköömme. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio on avain terveeseen elämään, ja se luo myös pohjan hyvinvoivalle ja freesille iholle.

Hilden ihonhoitovinkit

Hilde Ottem on norjalainen stylisti, joka auttaa naisia löytämään parhaat puolensa. Neuvonnassaan hän painottaa myös ravintoa, elämäntapoja ja ihonhoitoa.

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä nauttii koko keho.

Herkku-smoothiet iholle

Ihoa on syytä ravita myös sisältäpäin. Nämä smoothiet ovat terveellisiä ja ravitsevia, täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, ja samalla erityisen helliviä iholle. Smoothiejuoma sopii hyvin aamupalaksi, brunssille tai välipalaksi ja saa ihosi hehkumaan!

Millainen kollageeni sopii ihon hyvinvoinnista huolehtimiseen?

Mitä eroa on eri kollageenityypeillä ja mistä on eniten hyötyä ihollesi?

Jennin smoothie- resepti

Jenni Alexandrova aloitti äskettäin juontotehtävät Radio Aallon aamussa ja tämän myötä aamu alkaa arkisin jo klo 04.00. Viikonloppusin Jenni kuitenkin keskittyy itsensä hemmottelemiseen.

Silvany Bricen: Terve iho tulee sisältä

Silvany Bricen (46) on norjalaisen ’The Beauty Edit’ -blogin pitäjä. Blogisaan hän jakaa lukijoidensa kanssa parhaat ihonhoito- ja kauneusvinkit.

Pilates-ohjaaja Saara Sahrman: vanheneminen on helpottavaa!

Saara Sahrman on pilates-ohjaaja, musiikkipedagogi ja Turussa sijaitsevan Sporting Art Studion omistaja. Saara on kehittänyt SaSS -kehonhallintamenetelmän ja työssään opettaa kehonhallintaa modernilla tietämyksellä, intuitiivisesti, aina asiakkaan näkökulmasta. Saaran mielestä on tärkeää, että hyvä olo näkyy ulospäin.

Viisi naista kokeili neljän kuukauden ajan kollageenijauheen toimivuutta arjessaan. Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Kollageenijauhe testissä: Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Kollageenin avulla vähemmän selluliittia

Kahden raskauden ja 43 kilon painonpudotuksen jälkeen tanskalainen Nadja Christophersen joutui toteamaan, että iho on menettänyt elastisuutensa. Hänellä oli myös jonkin verran selluliittia, josta hän toivoi pääsevänsä eroon.

Saara Sahrmanin kasvolihasharjoitteet

Pilatesohjaaja Saara Sahrmanin kehittämä kehonhuoltomenetelmä SaSS on lyhenne sanoista Sporting art Saara Sahrman ja se kuvastaa Saaran tapaa mieltää keho instrumentiksi. Myös kasvojen alueen lihakset tarvitsevat säännöllistä lihashuoltoa pysyäkseen kimmoisina ja nuorekkaina. Kasvojen harjoittelussa tukipilarit ovat tehokas palleahengitys ja keskustankäyttö, jotka kytkeytyvät niin venytyksiin kuin pään alueen lihaskuntoliikkeisiinkin. Harjoitteita suositellaan tehtäväksi kerran päivässä 3-5 päivänä viikossa.

Oslo Skin Labin perustaja Cecilie Nordstrøm uskoo kollageenin tehoon ja sisäisen ihonhoidon tärkeyteen

- On itsestään selvää, että se mitä syömme vaikuttaa ihoomme. Iho tarvitsee oikeaa ravintoa, jotta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Cecilie Nordstrøm suositun The Solution™- kollageenin takana.

Marta Valtovirta

Premium naistenvaatemerkin Hálon perustaja, Marta Valtovirta on täysipäiväinen yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Marta innostui kokeilemaan The Solution -valmistetta ihonhoitonsa tehostamiseksi kiireisen arjen keskellä. Marta kertoi meille hieman yrittäjydestään sekä itsestä huolehtimisen tärkeydestä ruuhkavuosien keskellä.

Jenni Alexandrova: Älä stressaa vaan nauti enemmän!

Kadehdittavan upealla iholla varustetun sisäisen kauneuden lähettiläämme Jenni Alexandrovan ajatuksia vanhenemisesta.

Kaunistava kukkakaalikeitto

Tiesitkö, että kukkakaali on kaunistava super-ruoka? Kukkakaali sisältää monia erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat terveyttäsi sekä sisältä että ulkoa. Jos haluat hyödyntää tätä moneen taipuvaa kasvista, kokeile nopeaa ja yksinkertaista kukkakaali -keittoreseptiä, joka pitää sinut lämpimänä ja hehkeänä siirtyessämme syksyisiin iltoihin.

Kurpitsalatte

Kurpitsakausi on täällä! Kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine ja kurpitsasosetta voi hyödyntää lukuisilla tavoilla. Tässä kurpitsalla maustetussa latessa on mukana kurpitsan soseutettua maltoa ja mikä parasta, tämä juoma on täyttävä ja vähäkalorinen. Lisää mukaan päivittäinen The Solution -annoksesi ja nauti syksyn herkusta samalla kun hoidat ihoasi. Kauhean kätevää!

Vaaleanpunainen lokakuu: näin tutkit rintasi kotona

Lokakuu on virallinen rintasyövän tietoisuuskuukausi ympäri maailman. Haluamme osaltamme muistuttaa rintojen terveyden tutkimisen tärkeydestä, jakamalla nämä helpot ohjeet rintojen omatoimiseen tutkimiseen.

Magicpoks: kollageenijauhe osana ihonhoitoa

Vieraskynäartikkeli: @magicpoks nimellä tunnettu vaikuttaja Maj Kajasmaa on käyttänyt The Solution™ -kollageenia jo useamman vuoden. Lue Majn kokemuksia kollageenijauheesta ihonhoidossa.