Kahdessa kuukaudessa 33 % vähemmän ryppyjä

Vanessa Rudfjord on tunnettu muoti- ja kauneusalan vaikuttaja Norjassa. Hän pitää myös suosittua blogia, jossa kertoo paitsi uusimmista trendeistä muodin ja kauneudenhoidon saralla myös arjen pyörittämisestä pienen lapsen äitinä.

Vanessan aloittaessa Oslo Skin Labin kollageenivalmisteen käytön hänen ihonsa analysoitiin ja samainen tutkimus tehtiin uudelleen kahdeksan viikkoa myöhemmin. Tulokset olivat hätkähdyttävät.

Vanessa Rudfjord kirjoittaa blogissaan muotiin ja kauneudenhoitoon liittyvistä uutuuksista. Lähtiessään kokeilemaan Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmistetta hän toivoi pystyvänsä kertomaan lukijoilleen enemmän kuin pelkkiä tuntemuksiaan. Vanessan ehdotuksesta hänen iholleen tehtiin analyysi ihoskannerikuvauksineen kahdeksan viikon välein – ennen valmisteen käyttöä ja sen jälkeen.

Ihonhoitorutiini, johon aika riittää

Vanessa halusi näkyviä muutoksia ihoonsa, ja kollageenivalmisteen käyttöä aloittaessaan hän suunnitteli pyrkivänsä muillakin tavoin edistämään ihonsa hyvinvointia. Ihon tehopuhdistus ja voiteiden käyttö osoittautuivat kuitenkin jo muutamassa päivässä pienen lapsen äidille liian paljon aikaa vieviksi. Poika herätti kolmen tunnin välein aiheuttaen äidilleen riittämättömät yöunet ja väsymyksen, jota torjuttiin suklaalla ja kofeiinilla. Kahden kuukauden mittaiseen projektiin ei Vanessalla jäänyt muita päivittäisiä ihonhoitorutiineja kuin kollageenivalmisteen käyttö. Sen hän nautti aamuisin joko smoothieen tai veteen sekoitettuna. – Pienen lapsen äitikin ehtii hoitaa ihoaan juotavalla kollageenivalmisteella, kertoo Vanessa blogissaan.

Iho tuntuu sileämmältä, mutta mitä skanneri kertoo?

Jo kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta Vanessa ajatteli ihonsa tuntuvan hieman kiinteämmältä kuin aiemmin, mutta uskoi sen olevan vain jonkinlainen plasebovaikutus. Kahden kuukauden käytön jälkeen oli vuorossa uusi tutkimus ihonhoitoklinikalla ja uudet ihoskannaukset.

Ihoanalyysin tulokset hätkähdyttivät. Kahdeksassa viikossa rypyt olivat vähentyneet jopa 33 %:lla. – Ei ihme, että ihoni myös tuntuu sileämmältä, kirjoittaa Vanessa blogissaan. – Voin ilokseni kertoa, että tämä valmiste toimi yli kaikkien odotusten!

 

 

 

Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmiste auttaa ehkäisemään ihon vanhenemista. Se on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan. The Solution™ vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita ja auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta. Se vähentää myös selluliittia.

Vanessa Rudfjord on tunnettu norjalainen muoti- ja kauneusalan vaikuttaja. Hän on Norjan suurimman muotilehden, Costumen, päätoimittaja ja pitää lisäksi suosittua blogia, jossa kertoo muodin ja kauneuden tuoreimmista uutuuksista. Tutustu Vanessan blogiin ja kokemuksiin Olso Skin Labin kollageenivalmisteesta osoitteessa http://vanessarudjord.no/stylebook/stram-i-maska/