Huomattava muutos ryppyjen syvyydessä neljässä kuukaudessa!

Vibeken (52) rypyt tasoittuivat huomattavasti neljän kuukauden Oslo Skin Lab® The Solution-kollageenin nauttimisen jälkeen.

Vibeke kokeili Oslo Skin Lab® The Solution™-kollageenia juoman seassa päivittäin neljän kuukauden ajan. Hänen ihonsa analysoitiin ennen jakson aloittamista ja sen jälkeen. Tutkimus paljastaa selvän eron ryppyjen syvyydessä. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy iho skannattuna Oslo Hudpleieklinik-hoitolassa 19. huhtikuuta 2017 ja oikeanpuoleinen kuva on otettu 25. elokuuta. Elokuussa otetussa kuvassa rypyt ovat selvästi tasoittuneet.

– Olen 52-vuotias ja siis luonnollisesti kiinnostunut ihoni hyvinvoinnista ja ryppyjen määrästä. Käytän ravintolisiä, erilaisia seerumeja, suojakertoimen sisältävää päivävoidetta ja yövoidetta ja hemmottelen itseäni aina välillä käymällä kasvohoidossa, mutta rypyt sen kuin vain lisääntyvät. Varsinkin silmien ympärillä, Vibeke kertoo.

Tehoaa koko keholla


Kuullessaan The Solution™ -kollageenituotteesta Vibeke oli epäluuloinen eikä uskonut, että ryppyjä todella olisi mahdollista tasoittaa niin paljon.

– Kun sitten sain nähdä ihoanalyysin tuloksen, en osannut sanoa muuta kuin: ”vau”! Vibeke suosittelee The Solution™ -kollageenivalmistetta todella lämpimästi.

– Tuote ei tasoita ryppyjä ja paranna ihon elastisuutta pelkästään kasvojen iholla, vaan se tehoaa koko kehossa. Kaikkien, jotka haluavat ennaltaehkäistä vanhenemisen merkkejä ja pitää huolta ihostaan, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä tuotetta. Useimmat meistä haluavat varmaankin näyttää luonnollisen nuorekkailta mahdollisimman pitkään.

Voit nyt ostaa Oslo Skin Labin® valmistamaa The Solution™ Anti-wrinkle collagen -valmistetta -50 % alennuksella. Lisätietoja tarjouksesta on täällä. 

– Suosittelen The Solution™ -kollageenivalmistetta kaikille, jotka haluavat ennaltaehkäistä vanhenemisen merkkejä ja pitää hyvää huolta ihostaan.