Pystymme auttamaan sinua helpoiten ja nopeiten puhelimitse. Jos sinulla on meille kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään numerossa 0800 413  777 arkisin klo 8.30 - 16.30.

Beautiful skin starts from within

Alkoholiton glögi joulun rientoihin

Glögi on ehdoton juhlajuoma joulun alla, mutta sen voi tarjoilla myös alkoholittomana. Tässä resepti maittavaan ja taivaalliselta tuoksuvaan alkoholittomaan glögiimme! Nauti glögiperinteestä tavalla, josta kehosikin on mielissään!

Rentouttavat iltarituaalit

Vinkkejä stressittömään oloon ja laadukkaaseen uneen. Löydä sisäinen tyyneytesi ennen kuin hektinen joulusesonki alkaa!

Ihonhoitovinkit talveen

Iho on talvella usein piilossa lämpimien vaatteiden alla - muistathan kuitenkin huolehtia siitä! Lämpötilojen vaihtelu tuo nimittäin usein mukanaan kuivan ja kutiavan ihon.

The Solution ™ Beauty Collagen on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja tunnetuilta tahoilta, kuten Harper's Bazaar, COSTUME ja Dutch Beauty Awards

Vuonna 2017 lanseerattu The Solution™ - kollageenijauhe on niittänyt menestystä kansainvälisesti ja tällä hetkellä Oslo Skin Lab myy tuotetta jo kymmenessä eri maassa. The Solution ™ on nostettu esiin lukuisissa julkaisuissa, asetettu ehdolle ja palkittu useissa maissa. The Solutionilla on tällä tällä hetkellä kuusi kansainvälistä kauneusalan palkintoa.

Neljä naista testasi kollageenia neljän kuukauden ajan

Onko kollageenilisän käytöllä vaikutusta ihoon? Neljän naisen testiryhmä kokeili Oslo Skin Labin The Solution ihonhoitoon tarkoitettua kollageenivalmistetta neljän kuukauden ajan käyden ihoanalyysissa ennen ja jälkeen testijakson. Lue yllättävät testitulokset.

8 faktaa kollageenista

Sana "kollageeni" tulee kreikan sanasta "kólla", joka tarkoittaa liimaa - tämä kuvastaa hyvin myös sitä, kuinka kollageeni toimii ihossa. Lue alta hauskat ja hyödylliset faktat kollageenista!

Karoliinan ihon ikä väheni 3 vuotta kollageenin käytön myötä

Karoliina Pentikäinen aloitti The Solution -kollageenin käytön keskellä kiireisiä ruuhkavuosia. Hän kävi ihoanalyysissa ennen aloittamista ja uudelleen kahden kuukauden käytön jälkeen. Tulokset olivat selkeät! Vieraskynä-artikkelissa Karoliina kertoo omista samaistuttavista kokemuksistaan.